Starity

Demi Lovato nem függőségben szenved

2010. november 14. 09:09   |   Szerző: Adrianna

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A fiatal lányról nemrég megdöbbentő hírek láttak napvilágot. Sokan nem akartak hinni a pletykáknak, miszerint drog- és alkoholproblémái vannak, míg mások könnyen beadták a derekukat.

hirdetés
Demi Lovato nem függőségben szenved

Demi Lovato még mindig szanatóriumban van, a média egyre kíváncsibb módon találgatja, mi baja lehet, és egyre hihetetlenebb verziókat találtak ki a magyarázatra. Egészen mostanáig, ugyanis Demi szóvivője végre beszélt az állapotáról: „Demit nem alkohol- és drogproblémák miatt kezelik. Ezt már múlt héten is elmondtam, akkor, amikor eldöntötte, hogy segítségre szorul a fizikai és érzelmi problémái miatt. Azért tűzte ki ezt a célt, hogy rendes élete legyen.

A kijelentéséből megtudhattuk azt is, miért nem nyilatkozik erről Demi vagy a családtagjai. A szóvivő elmondása szerint most a színész-énekesnőnek minél kisebb médiafelhajtásra van szüksége, bár pontosan tisztában van azzal, hányan érdeklődnek Demiről és az életéről, de minél kevesebb információt akarnak megosztani róla ebben a nehéz időszakban.

Hírek keringenek arról is, hogy a színésznőt meglátogatta a családja hétvégén: keresztapja, anyukája és a két testvére. Egy forrás állítása szerint ez volt az első alkalom, hogy a teljes család együtt volt, mióta az énekesnő kezelések alatt áll.

Mint tudni lehet, sokan járnak terápiára a híres emberek közül, a hirtelen jött gazdagság és életmódváltozás miatt. Ez Demi esetét sem könnyíti meg. A rajongók ezt pontosan tudják, és világszerte aggódnak érte. Reméljük, hamarosan jobban lesz!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek