Starity

Logan Paul keményen kiállt Harry Styles mellett

2020. november 19. 20:08   |   Szerző: Four

A youtuber kifejtette véleményét Harry Styles megosztó magazinfotói kapcsán.

hirdetés

Nem várt helyről kapott támogatást Harry Styles: a megosztó Logan Paul védte meg az énekest legutóbbi magazinfotói kapcsán, melyeken ruhában szerepelt. 

A képek láttán Candace Owens felháborodva jelentette ki, szerinte "vissza kellene hozni a férfias férfiakat", mert véleménye szerint káros az, amit Styles képvisel.

Ennek hallatán több hollywoodi híresség is kiállt az énekes mellett, és most Paul is kifejezte egy podcastben véleményét. A youtuber két beszélgetőpartnerével ellentétben dicsérte Harryt merészségéért:

Mi a 'férfias' nektek? Mit jelent? Férfiasnak lenni azt jelenti, hogy jól érzed magad a bőrödben, békében vagy magaddal függetlenül attól, hogy mit gondolnak az emberek arról, amit viselsz? Én ezt bármikor megcsinálnám.

Majd ellentmondott barátainak:

Valami olyat hoztok ki ebből srácok, ami nem igaz. Ti vagytok az a típusú ember, aki azt mondja, hogy "a férfi legyen férfi, és ne viseljen ruhákat!". Én ezt bármikor megcsinálnám. (...) Azt mondjátok, hogy nem akartok elítélni senkit, aztán végignézem, ahogy ítélkeztek. Nem vagyok mérges, hanem felhívom a figyelmeteket a hibátokra és a logika hiányára.

- mondta Paul, a podcast részlete pedig Twitteren hatalmas sikerré vált.

via BuzzFeed

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek