Starity

Olivia Culpo megosztotta tapasztalatait endometriózisa kapcsán

2020. november 20. 13:01   |   Szerző: Four

A modell műtéten esett át, ezek után mesélt tapasztalatairól betegsége kapcsán.

hirdetés

Komoly témával kapcsolatban posztolt Olivia Culpo: évek óta küzd endometriózissal, és most műtéti beavatkozásra is szükség volt. 

Tegnap megműtöttek endometriózis miatt. Nem túl csillivilli poszt, de úgy éreztem, meg kell osztanom, hogy felhívjam a figyelmet a betegségre. (...) Évek óta gyötrődöm a menstruációmmal, számtalanszor félrediagnosztizáltak. "Csak vegyél be fájdalomcsillapítót minden nap". "Az ultrahang normális". "Szerintem csak pihenj le, a menstruáció mindig kényelmetlen", satöbbi. Sok embert ismerek az endo-közösségben, akiknek ismerősek ezek a mondatok, ezért vagyok ilyen szenvedéllyel a téma iránt. 

- írta Culpo, majd megköszönte a kórházi dolgozók segítségét. A modell ezzel az útravalóval búcsúzott: 

Bárkinek, aki endometriózistól szenved: megértem a depressziódat, a mindenkori magányodat, amely egy olyan fájdalmas állapotból ered, amit nagyon nehéz elmagyaráznod másoknak. Nehéz dolog, hogy a krónikus fájdalmat nem tartják érvényesnek, és nem kapsz választ vagy megértést. A velem küzdő harcosoknak üzenem, hogy továbbra is mindent el fogok követni azért, hogy felhívjam a figyelmet a betegségre. Nem vagytok egyedül és erősek vagytok!!

- írta Olivia.

 

 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek