Starity

Hivatalos: zöld utat kapott a The Last of Us sorozat az HBO-tól

2020. december 05. 11:11   |   Szerző: Gabe Logan

Tavasz óta már tudjuk, hogy sorozat készül a The Last of Usból: az HBO hivatalosan is megerősítette.

hirdetés
Hivatalos: zöld utat kapott a The Last of Us sorozat az HBO-tól
Fotó: PlayStation

Márciusban jött a hír, miszerint az HBO a Playstation Picturesszel összefogva The Last of Us-sorozaton dolgozik. A projektet a Naughty Dog kreatív vezetője, Neil Druckmann és a Csernobil írója, Craig Mazin rakják össze.

Noha a két szakember eddigi életműve alapján nem igazán volt okunk kételkedni, hogy az élőszereplős adaptáció működni fog, de azért az elég megnyugtató, hogy most az HBO hivatalosan is berendelte. Emellett azt is megtudtuk, hogy a projekthez csatlakozik még a PlayStation Productions két producere, Asad Qizilbash és Carter Swan, a Naughty Dog igazgatója, Evan Wells, valamint a Trónok Harcát is jegyző Carolyn Strauss.

A sorozat az első játék eseményeit dolgozza majd fel, de ennél jelentősebb újdonságokat nem tudtunk meg egyelőre, így a szereplőgárda bejelentésére még várnunk kell.

A The Last of Us Part 2 egyébként esélyes többek között Az év játéka-címre is, amelyet a rangos The Game Awards díjátadóján 2020 december 10-én nyerhet el. Ha ti is szeretnétek szavazni rá, akkor ezt az alábbi linken tehetitek meg.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek