Starity

Dokusorozatot készít az HBO Nicki Minajról

2020. november 23. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Várhatóan igen pikáns, részletekbe menő dokumentumfilm sorozatot várhatunk, mely bepillantást enged a 37 éves rapper életébe.

hirdetés

Nagyon izgatott vagyok, amiért végre megoszthatom veletek a hírt, srácok, hogy az HBO Max műsorára tűzi a rólam szóló dokumentumfilmet

– jelentette be pénteken Nicki Minaj.

Ez a film nyers, kendőzetlen képet ad nektek a magánéletemről és szakmai utamról, és már alig várom, hogy ezt megoszthassam veletek.

A készülőben lévő, egyelőre el nem nevezett produkció hat, egyenként félórás epizódból áll majd, és előreláthatóan tartalmazni fogja Nicki életének és karrierjének hullámvölgyeit, ismertté és anyává válásának történetét egyaránt.

Érdekesség, hogy a filmsorozat producere és direktora az a Michael John Warren lesz, aki a Jay-Z életéről szóló Fade to Blacket is rendezte, aki így nyilatkozott Minajról, illetve a róla készülő produkcióról:

Azt szeretem ebben a sorozatban, hogy nemcsak széleskörű bepillantást nyújt nemzedékünk egyik legismertebb előadóművészének életébe, hanem a művész mögött álló bátor nőt, Onikát is bemutatja. Hiszem, hogy mind sokat tanulhatunk figyelemre méltó szakmai- és magánéletéből. Megtisztelve érzem magam, amiért rám bízták ezt a dinamikus történetet.

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek