Starity

Miley Cyrus bevallotta, megtörte józanságát a karantén alatt

2020. november 24. 12:12   |   Szerző: Four

Az énekesnő korábban elárulta, hosszú ideje nem iszik alkoholt, de egy időre megtörte fogadalmát.

hirdetés

Miley Cyrus mindenkit meglepett, amikor egy korábbi nyilatkozatában elárulta, csaknem fél éve nem iszik alkoholt. Cyrus akkor kijelentette, felmenői között sok volt a szenvedélybeteg, és úgy érezte, jót tenne neki, ha tartóztatná magát egy ideig. 

Most egy interjúban mégis bevallotta, a karantén rajta is fogást talált, és emiatt megtörte fogadalmát az alkoholfogyasztással kapcsolatban.

Hogy teljesen őszinte legyek, a karantén alatt én is megzuhantam, és nem fogom azt állítani hogy józan voltam. (...) Azt mondtam magamnak,"ne légy dühös, légy kíváncsi". Ne haragudj magadra, inkább kérdezd meg magadról, mi történt. (...) 

Miley hozzátette, azóta visszatért korábbi ígéretéhez, és két hete újra kizárta életéből az alkoholt, mert szeret 100%-os állapotban ébredni:

Nagyon fegyelmezett vagyok. Általában ezért nem könnyű ez a dolog, de nekem az. Ha nem akarok inni többet, azon a napon eldöntöm, és többet nem is iszom. 

Az énekesnő, aki most lett 28 éves, azért is tartotta fontosnak az életmódváltást, mert rengeteg híres előadóművészt 27 éves korában érte a halál:

A huszonhetedik évem az volt, amit tényleg a védelmemre kellett fordítanom. Emiatt is józan akartam lenni, mert annyi ikont vesztettünk el huszonhét évesként. Sorsfordító ez az időszak - vagy megnyitod az életed következő fejezetét, vagy annyi neked. Úgy érzem, rengeteg művész nem tudta kezelni a saját erejét, a saját energiáit. Ez egy másfajta energia. Mindegy, mi az, bennem is megvan.

- nyilatkozta Cyrus.

Embed from Getty Images

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek