Starity

Justin Biebert is Grammy-díjra jelölték, de nem volt tőle teljesen boldog

2020. november 25. 00:12   |   Szerző: Four

Az énekes kifejtette, miért nem érzi helyesnek, hogy egy bizonyos kategóriában Grammyre jelölték.

hirdetés

Többek között Justin Bieber is esélyes a Grammy-díjra, ez derült ki a nemrég nyilvánosságra hozott előadók listájából. Az énekes négy kategóriában is elviheti a szobrocskát: A legjobb szóló popdal (Yummy), A legjobb duóban készült popdal (Intentions ft. Quavo), A legjobb country kollaboráció (10,000 Hours ft. Dan + Shay) és A legjobb popalbumért (Changes) járó elismerés is az övé lehet. 

Bieber öröme azonban nem volt felhőtlen, amikor megtudta, hogy a "pop" kategóriában szerepel a neve, hiszen elmondása szerint ő mindvégig R&B albumnak szánta a "Changes" című lemezét.

Nagyon örülök, hogy a Grammys elismerte és értékelte a művészetemet. Nagyon aprólékos vagyok, ha a zenémről van szó, ezért aztán kitaláltam, hogy készítek egy R&B albumot. A "Changes" egy R&B album volt és lesz is, de nem úgy ismerték el, amely számomra nagyon furcsa. Úgy nőttem fel, hogy imádom ezt a fajta zenét, és szerettem volna belekezdeni egy projektbe, amely ezt a hangzást testesíti meg.

Majd így folytatta:

Fura, hogy nem ebbe a kategóriába sorolták (...). De hogy tisztázzuk, imádom a popzenét, egyszerűen csak nem azt akartam csinálni ebben az időszakban. A hálám megmarad azért, hogy megtiszteltek a munkásságomért, és hogy bárhogyan is jelölve lettem.

- írta. Bieber a posztjában egyébként még hozzátette, semmi esetre sem szeretne hálátlannak tűnni, egyszerűen csak kifejezte gondolatait.

 

 

via BuzzFeed

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek