Starity

Hivatalos: Mads Mikkelsen váltja Johnny Deppet a Legendás állatokban

2020. november 26. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

A Warner Bros. Studios megtalálta az új Gellert Grindelwaldot a Legendás állatok című filmsorozat folytatásához.

hirdetés
Hivatalos: Mads Mikkelsen váltja Johnny Deppet a Legendás állatokban
Fotó: EPA / Warner Bros.

Óriási botrány alakult ki, amikor a Warner Bros. Studios bejelentette, hogy kirúgta a Legendás állatok-franchise sztárját, Johnny Deppet, miután pert vesztett volt felesége, Amber Heard miatt. Sokan a színész mellé álltak, még petíció is indult, hogy rábírják a stúdiót: vegye vissza a színészt vagy legalább exét is rúgja ki – ám falba rúgtak a fanatikusok ezen próbálkozásaikkal. 

Napokkal később már azt találgatták világszerte, ki válthatja Deppet és bújik Gellert Grindelwald bőrébe. Sokan – helyesen – arra gyanakodtak, Mads Mikkelsen kapja a szerepet, ám akkor még a színész sem tudta ezt megerősíteni, ugyanis bevallása szerint nem kérték fel semmire és csak várt arra a bizonyos telefonhívásra... ami végül be is futott. A Warner Bros. ugyanis hivatalosan is közhírré tette, hogy Mikkelsen lesz az új Grindelwald Depp távozása után.

A stúdió döntése nem véletlen, hiszen Mads korábban is bizonyította már tehetségét – korábban olyan sikerprodukciókban láthattuk őt, mint a Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet, a Doctor Strange és a Hannibál. Ami a Legendás állatok filmsorozat harmadik részét illeti, jelenleg is forgat a stáb – jelenleg a London melletti Studios Leavesdenben állomásozik a csapat.

Depp mindentől függetlenül emelt fővel távozott a franchise-ból, és ezzel kapcsolatban közzétett bejegyzéséből kitűnik, bár bántja a dolog, nem hadakozik a Warner Bros.-szal és elfogadta a vezetőség döntését. Kirúgása financiálisan nem károsítja őt, hiszen a stúdió köteles kifizetni számára 10 millió dolláros jussát egy korábban kötött szerződés értelmében.

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek