Starity

Jamie Dornan a jó pénz miatt vállalta el A szürke ötven árnyalatát

2020. november 27. 01:01   |   Szerző: Glamster

Nem bánta meg, de többet nem vállalna el szerepet hasonló filmben a jövőben.

hirdetés
Jamie Dornan a jó pénz miatt vállalta el A szürke ötven árnyalatát
Fotó: Universal Pictures

Jamie Dornan őszintén vallott A szürke ötven árnyalata korszakáról. A 38 éves színészt érte a megtiszteltetés, hogy eljátszhatta a rajongói kedvenc Christian Grey karakterét az amúgy vitatott, de borzalmasan sikeres könyvadaptációban.

Jamie szerint az egész hirtelen jött hírnévben a furcsa rajongók voltak a legérdekesebbek.

Valaki küldött nekem képeket egy kisfiúról, és azt állította, hogy ő a mi közös gyerekünk, mármint enyém és Dakotáé, a filmből. Körülbelül hét éves volt a kicsi. Azt nem tagadom, hogy felkeltette vele az érdeklődésünket, de elég hátborzongató volt

– mondta Dornan.

Embed from Getty Images

Előre tudta, hogy a filmben játszott szerepéért éles kritikát fog kapni.

A legtöbben a hihetetlenül híres franchise-ból ismernek, amit a kritikusok elástak. Furcsa belemenni egy franchise-ba, amiről tudod, hogy sok pénzt fog hozni a konyhára, de borzalmasan lesz értékelve. Hiszen a könyv is sok pénzt hozott, de borzalmasan volt értékelve.

Mégis, néhány durvább megjegyzést a szívére vett.

Rossz korszakom volt, amikor elolvastam egy-két rossz véleményt A szürke ötven árnyalatáról, de aztán idővel viccesnek gondoltam őket, és talán még igaznak is. Az egyik kritikus azt írta rólam, hogy „Jamie-nek annyi karizmája van, mint egy tál zabkásának”... És nézd! Páran szeretik a zabkását. Akkor mégis durvának gondoltam. Sokáig megmaradt bennem, és most már őszintén, nem teljesen nem értek vele egyet.

Jó volt egy ilyet is megtapasztalnia, de többet nem szerepelne franchise-ban.

Tovább akartam lépni ettől az őrületes fejezettől. Nem számít, kit alakítok legközelebb, de nem hinném, hogy visszatérnék egy filmhez többször, hogy ugyanazt a karaktert játsszam részeken át. Egy idő után beleun az ember.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek