Starity

Még mindig dúl a szerelem Katie Holmes és Emilio Vitolo között

2020. november 28. 22:10   |   Szerző: Four

A színésznő új szerelemre talált az étteremtulajdonos személyében, nagyon boldogok.

hirdetés

Mintha kicserélték volna az utóbbi időben Katie Holmest: a színésznő, akit általában komoly arccal, séta közben vagy kislányával szokták fotózni a paparazzik, most állandóan mosolyog. 

Ennek oka valószínűleg új szerelme, Emilio Vitolo, akivel körülbelül szeptember óta él párkapcsolatban. Holmest és Vitolót rendszerint csókcsata közben kapják lencsevégre, de a pár láthatóan egyáltalán nem törődik a külvilággal.

Katie ráadásul egy bennfentes szerint már a férfi családjával is nagyon jó kapcsolatot ápol, szívesen be is mutatná szüleinek párját:

Katie nagyon jól elvan Emilio családjával. Passzol hozzájuk, és laza körülöttük. A jelenlegi helyzetben elég nehézkes utazni Emiliónak, de Katie nagyon közel áll a testvéreihez és a szüleihez, és ők nagyon kedvelnék a férfit. Vitolo keményen dolgozik, családcentrikus és boldoggá teszi [Katie-t].

- mondta az informátor, aki arra is kitért, hogyan kezdett el randizgatni a páros:

Katie nem dolgozott és nem utazott annyit, mint általában, és a dolgok Emiliónál is lelassultak az étteremben, így aztán lehetőségük volt egymásra koncentrálni. Hónapok alatt összehozott pár találkozás helyett egyhavi randizást lebonyolítottak néhány nap alatt.

- tette hozzá.

 

 

via Harper's Bazaar

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek