Starity

Selena Gomez veseműtétjén poénkodott egy műsor, a rajongók felháborodtak

2020. november 29. 05:05   |   Szerző: Four

Nagyon mellényúltak a Saved By the Bell készítői, az énekesnő vesetranszplantációján viccelődtek.

hirdetés

Óriási felháborodást keltett Selena Gomez rajongóinak körében a Saved By the Bell rebootjának egyik jelenete. Az amerikai tinikről szóló sitcom egyik részében két diák arról vitakozik, vajon ki lehetett Gomez 2017-es vesetranszplantációja során az énekesnő donorja. Habár valószínűleg viccesnek szánták a párbeszédet a készítők, a végeredmény mégis az lett sokak szerint, hogy túl messzire mentek a poénkodással. 

- Pontosan tudom, hogy Selena Gomez vesedonorja Justin Bieber anyukája volt. Bárcsak itt lenne a telefonom, hogy bebizonyíthassam.

- Mit? Hogy egy idióta vagy? Demi Lovato veséje volt. Legjobb barátnők, csakúgy mint mi voltunk.

- hangzott az ominózus párbeszéd. (Valójában egyébként Selena barátnője, Francia Raísa ajánlotta fel veséjét a hírességnek.) Ezenkívül arra is felfigyeltek a sasszemű fanok, hogy egy másik jelenetben egy szereplő háta mögött az van felfirkálva egy táblára, hogy "Selena Gomeznek van egyáltalán veséje?".

A felháborodott kommentelők szerint nem csak az énekesnőre, hanem az összes komoly betegségben szenvedőre nézve tiszteletlen és gusztustalan volt, hogy egy ilyen dologgal viccelődtek a műsorban. Az ügy vége az lett, hogy a Peacock csatorna, az NBCUniversal és a műsor producerei is nyilvánosan bocsánatot kértek:

Bocsánatot kérünk. Soha nem volt szándékunkban, hogy félvállról vegyük Selena betegségét. Felkerestük a csapatát és adakozni fogunk a The Selena Gomez Fund for Lupus Research számára. 

- írták. 

 

 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek