Starity

Camila Cabello hosszú, megható posztban írt Shawn Mendes iránt érzett szerelméről

2020. november 29. 05:05   |   Szerző: Four

A két sztár tavaly óta egy pár, Cabello most hosszan kifejtette érzelmeit.

hirdetés

Korábban Shawn Mendes áradozott arról, mennyi mindent köszönhet Camila Cabellónak - most az énekesnő írta le érzelmeit a zenész iránt. Camila romantikus tengerparti fotója mellett hosszú posztban fejezte ki, mi mindent tanult az együtt töltött idő alatt:

Sokat tanultam ettől a sráctól a szerelemről. Nem csak boldog és örömteli pillanatok vannak, amelyeket a fotókon és videókon láttok. Amikor párkapcsolatban élsz valakivel, olyan, mintha tükröt mutatna eléd. Állandóan szembe kell mennem a félelmeimmel, az idegességemmel, a bizonytalanságommal, a gondolkodásmódommal, az életről és a magamról alkotott hitemmel. Sokszor nem olyan egyszerű ez, mint ahogy a képeken látszik. (...)

- majd így folytatta:

Olyan ösztönösen szeretünk, még akkor is, ha az elménk néha megpróbál megvédeni ettől - de az emberi természetünk azt súgja, szeressünk. És szerelmesnek lenni valakibe azt jelenti, hogy azt a bizonyos személyt választod újra és újra - hogy vele együtt küzdhess a nehézségekkel. És ez szerintem sokkal szebb, őszintébb és igazibb, mint a tökéletesség.

Cabello ezek után a közösségi médiában vállalt szerepéről is írt: 

Támogatom, hogy mutassunk sérülékenységet a közösségi médiában is, mert szerintem csakis az élet rendezett, tökéletes dolgait mutatják ott. Ettől pedig extra magányosnak és furának érezhetjük magunkat! Szóval emeljük poharunkat a rendetlenségre, a furaságra, és arra, hogy emberek és csodák vagyunk. A könnyedségre. Az ösztönösségre. És a hajthatatlan erőre, amely a szerelem. 

- fejezte ki gondolatait Camila.

 

 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek