Starity

Tragédia érte a színésznőt: tűzvész pusztított Jennifer Lawrence családi farmján

2020. november 30. 11:11   |   Szerző: Four

Nyári táborokat tartottak a farmon, amelyet a színésznő testvére igazgat.

hirdetés

Jennifer Lawrence számára szomorúan zárul az idei év: tűz ütött ki a családi farmon, így a létesítmény több részét is újjá kell építeni.

A Kentuckyban található "Hi-Ho Camp" nevű farmon nyári táborokat szoktak tartani Lawrence-ék, az intézmény egészen pontosan a színésznő Blaine nevű testvérének tulajdonában van, és ő is az igazgatója. 

A férfi emailben értesítette a tavalyi táborozók szüleit, hogy a tűz során megsemmisült többek között az istálló irodai részlege, a lovaik boxai, a beltéri pálya gyerekek számára, az őshonos vadakat bemutató kiállítás, a kézműves részleg és a farm szerszámkamrája is. 

A tűz okát egyelőre még nyomozzák a szakértők, de Blaine megígérte, 2021 nyarára szeretnék teljesen újraépíteni az istállót.

Nehéz szívvel jelentjük be, hogy egy borzasztó tűz miatt múlt éjjel elveszítettük az istállónkat. Nagyon hálásak vagyunk, hogy egy ember és egy állat sem sérült meg, ám még mindig gyászoljuk, a rengeteg év munkáját és az emlékeket, amelyek ezen falak között születtek. (...)

hirdetés

- olvasható a nyilatkozat Camp Hi-Ho hivatalos oldalán, melyben a tűzoltók hősies munkáját is megköszönték.

Embed from Getty Images

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

tűz tragédia kár farm
hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek