Starity

Miley Cyrus elárulta, mi vezetett házassága végéhez

2020. december 03. 11:11   |   Szerző: Glamster

Miley Cyrus őszinte interjút adott a napokban, ahol elárulta, mi vetett véget a házasságának.

hirdetés

Miley Cyrus a The Howard Stern Show-ban adott interjút. Itt pedig beszélt válásáról, amely rövidke házasságát követte 2019 közepén.

Miley leszögezte már az elején, hogy az igazi ok nem az alkoholfüggőségük volt, amit korábban állított. Az énekesnő visszagondolva a malibui tüzet okolja valamilyen szinten.

16 éves korunk óta együtt voltunk

– kezdte Miley.

Leégett az otthonunk. Jegyesek voltunk, és nem tudom, hogy valaha is igazán gondoltuk volna, hogy mi össze fogunk házasodni, de amikor elvesztettük a házunkat Malibuban, hallhatod a hangomat előtte és utána, ahogy beszélek. Nagyon más, a trauma egyértelműen hatással van a beszédemre is. Pont Dél-Afrikában voltam, amikor történt, nem tudtam így hazarohanni... Az állataim ki voltak kötve egy póznához a parton. Mindenem odaveszett. Voltak eredeti polaroid képeim Elvisről, az első sorból. A nagymamám hagyta rám. (...) Annyi mindenem volt, és odavesztek. Minden dalom, minden fotóm, amit a szüleim adtak, minden jegyzetem. Tényleg mindent elvesztettem. Tehát, ha így gondolkodsz, juthatsz arra, hogy a természet megtett valamit, amit én nem tudtam: azt akarta, hogy engedjek el. Ennek ellenére én belefutottam a tűzbe. Ez nem természetellenes, sok állat teszi ezt: a vesztébe fut. Vonzz a forróság (...). Így ragaszkodtam mindenhez, ami a házból maradt, ami igazából csak én és ő voltam. Nagyon, nagyon, nagyon szerettem és mindig is szeretni fogom őt.

Miley a végén hozzátette:

A probléma az volt, hogy túl sokat veszekedtünk. Amikor hazaérek, meg akarok állapodni valaki mellett. Nem akarok drámát vagy vitákat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek