Starity

Végre itt van! Hallgasd meg nálunk Shawn Mendes legújabb albumát, a Wondert!

2020. december 04. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Két évvel előző, saját magáról elnevezett albuma után végre megjelent az énekes negyedik korongja.

hirdetés
Végre itt van! Hallgasd meg nálunk Shawn Mendes legújabb albumát, a Wondert!
Fotó: Netflix

Wonder címmel került ma a boltok (és streaming szolgáltatók) polcaira Shawn Mendes 14 új dalt tartalmazó újdonsága. Az énekes már jó ideje beharangozta, hogy idén előrukkol egy albummal, melyet a címadó Wonder és a Justin Bieberrel közösen rögzített Monster című kislemezekkel népszerűsített.

Olyan érzés, mintha egy részem papírra lenne vetve és dallá lenne formálva. Igyekeztem annyira valóságos és őszinte lenni, amennyire csak tőlem telt. Ez egy világ, egy utazás, egy álom, egy album, olyasvalami, amit már hosszú ideje meg szerettem volna valósítani. Kijelenthetem, hogy totálisan imádom! Köszönöm szépen, amiért hosszú évek óta mellettem álltok! Mindannyiótokat nagyon szeretlek

– üzente fanatikusainak.

A lemez promotálása érdekében Grant Singer rendezőnek köszönhetően létrejött egy dokumentumfilm is, Shawn Mendes: In Wonder címmel, ami a Netflixen debütált november 23-án. Ennek képkockáin nyomon követhetjük az énekes elmúlt néhány évének alakulását, azt, miképp vált napjaink egyik legnépszerűbb előadóművészévé, emellett betekintést nyerhetünk előző turnéjába és a Wonder megszületésébe is.

via JustJared, Wikipedia

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek