Starity

Vicces karácsonyi dallal jelentkezett Robbie Williams: „Egy nyomorult évünk volt”

2020. december 04. 18:06   |   Szerző: Glamster

Robbie Williams egy vadonatúj kislemezzel lepte meg rajongóit, „Can’t Stop Christmas” címmel.

hirdetés
Vicces karácsonyi dallal jelentkezett Robbie Williams: „Egy nyomorult évünk volt”
Fotó: SMH

A megfagyott lelkeket is felolvasztó Can’t Stop Christmas  egy vidám átdolgozása a hagyományos karácsonyi dalnak, pimasz szövegekkel – amelyek 2020-ra reflektálnak – vidám dallammal és az ünnepekhez illő csengettyűhangokkal.

Az új kislemezen Robbie ismét együtt dolgozott a régi partnereivel Guy Chambers és Richard Flack producerekkel. A dalszövegekben előbukkan az idei év minden jellegzetessége, a Facetime, a Zoom, a kézfertőtlenítők és a zoknik mint tökéletes karácsonyi ajándékok, az online vásárlás, és a társadalmi távolságtartás:

A Mikulás a szánján van, de tartja az előírt távolságot.

Robbie megörökíti 2020 karácsonyát mindannyiunk számára; a félelmet reménnyel helyettesítve.

A kislemez a kritikusok által elismert „The Christmas Present” -ből származik – Robbie legutóbbi, és első karácsonyi albumáról, amely tavaly jelent meg. A dupla album ragyogó keveréket tartalmaz eredeti dalokból és különleges ünnepi feldolgozásokból, olyan sztárvendégekkel, mint Rod Stewart, Bryan Adams, Jamie Cullum és Tyson Fury.

Az album tavaly decemberben vált Robbie tizenharmadik, a slágerlisták élén helyet foglaló szólóalbumává, ami azt jelenti, hogy sikerült neki az, ami korábban csak egy művésznek Angliában: Elvis Presley-nek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek