Starity

Édesanyja nyomdokaiba lép? Heidi Klum lánya érdeklődik a modellkedés iránt

2020. december 06. 11:11   |   Szerző: Four

A modell lánya ugyanazt szeretné csinálni, mint édesanyja - Heidi pedig áldását adta rá.

hirdetés

Nem esik messze az alma a fájától: Heidi Klum elárulta, 16 éves lánya, Leni is szeretné kipróbálni magát a modellszakmában. Klum és a Formula-1 mogul Flavio Briatore közös lánya eddig is kíváncsian követte végig édesanyja karrierjét, és gyakran elkísérte őt fotózásokra és forgatásokra. Ám ezidáig édesanyja úgy határozott, a lehető legtávolabb szeretné tudni lányát a nyilvánosságtól. 

Mindig úgy gondoltam, hogy még túl fiatal. Minden esetben úgy határoztunk, hogy a gyerekeket szeretnénk elrejteni a nyilvánosság szeme elől. De most már 16 éves, autót vezet, én meg úgy gondoltam, ha ezt megteheti, akkor modellkedhet is mostantól. 

Klum lánya annak ellenére, hogy gondosan ügyelt magánélete megóvására és ezért arcát sem igazán mutatta meg még a nyilvánosságnak - anyja szerint mindig is a modellszakmában szeretett volna elhelyezkedni:

Azt akarja csinálni, amit én, és most már elég idős. (...) Természetesen mint anya, szeretném, ha a gyerekem olyannal foglalkozna, amit szeret. A szakma remek és imádom, már több mint húsz éve benne vagyok. Ugyanakkor sok utazással jár, és nagyon más. Erős személyiségnek kell lenned, főleg nőként.

- mondta Heidi.

 

 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek