Starity

Mikulásnapi meglepetés: Közös karácsonyi dalt készített Shawn Mendes és Camila Cabello

2020. december 06. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Napjaink egyik legnépszerűbb sztárpárja is izgatottan várja az ünnepeket, és hogy még szebbé tegyék az adventi időszakot, meglepetésdallal jelentkeztek.

hirdetés
Mikulásnapi meglepetés: Közös karácsonyi dalt készített Shawn Mendes és Camila Cabello
Fotó: Getty Images via Seventeen Edition

Shawn Mendes és Camila Cabello az ünnepek kedvéért feldolgozták a karácsonyi klasszikust, a The Christmas Songot, melyet néhány órája közzé is tettek kellemes meglepetést okozva ezzel fanatikusaiknak. Mindazonáltal nemcsak a zenerajongókat, hanem a nélkülözőket is megörvendeztették együttműködésükkel, ugyanis a dal bevételét teljes egészében a Feeding America elnevezésű segélyszervezetnek ajánlják, mely alapítvány számlájára már át is utaltak 100 ezer dollárt (~ 28.5 millió forint) előleg gyanánt.

Őrült év volt az idei, ami rengeteg kihívás elé állított mindannyiunkat. Ebben az ünnepi időszakban fontosabb, mint valaha, hogy szeretetet adjunk és kedvességet sugározzunk mások felé! Shawn és én szerettük volna a szeretetünket küldeni nektek, csodálatos embereknek, így összeraktunk valami különlegeset a #TheChristmasSong képében. A dal minden egyes streamelésével a nélkülözőket támogatjátok, és hogy megadjuk a kezdő löketet, 100 ezer dollárt adományozunk a Feeding America alapítvány számára. Mindannyiótokat nagyon szeretünk, és reméljük, élvezettel hallgatjátok majd ezt a dalt. Biztonságos, boldog ünnepeket kívánunk!

– írta egy bejegyzésben Camila, és arra biztatta követőit, keressék fel az alapítvány weboldalát és támogassák a rászorulókat, amennyiben megtehetik.

via JustJared

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek