Starity

Selena Gomez: "Most vagyok azon a ponton, hogy nem érdekel, mit gondolnak mások"

2020. december 06. 15:03   |   Szerző: Four

A People magazin az Év emberének választotta az énekesnőt, akivel interjú készült.

hirdetés

Selena Gomez nyerte el a People magazin Év embere elismerését, ennek kapcsán készült interjú az énekesnővel. Gomez többek között arról is beszélt, milyen fontosnak tartja, hogy elinduljon a köztudatban egy párbeszéd a mentális egészségről:

Nagy változásokat szeretnék ezen a területen, azt akarom, hogy az emberek megértsék, az elme nem egyszerű. (...) Nekem is fejlődnöm kell még, sok dolog van, amire még rá kell jönnöm. Okés, ha frusztrált vagy és nehéz napod van.

- mondta Gomez, aki maga is olyan mély depresszióval küzdött, hogy alkalmanként alig bírt kikelni az ágyból. Selena hozzátette, számára most a legnagyobb kihívás, hogy megszabaduljon "az elméjén kívül keletkező hazugságoktól", és hogy megtanuljon az igazán fontos dolgokra koncentrálni mint a családja, barátai és hobbijai.

Most vagyok azon a ponton, hogy kezd kevésbé érdekelni, mit gondolnak mások, és jobban inkább, hogy én mit érzek. Nem olvasok kommenteket sem és nem keresek rá magamra. Azt hiszik az emberek, hazudok, pedig sokkal könnyebb így. Az élet annyival több, mint néhány kis komment. 

- jelentette ki.

 

 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek