Starity

Christina Perri először szólalt meg kisbabája halála után

2020. december 09. 14:02   |   Szerző: Four

Borzasztó tragédiát élt át az énekesnő és egész családja: elveszítették második gyermeküket.

hirdetés

Christina Perri megtörte a csendet a szörnyű tragédia után, melyet családja átélt. Az énekesnő terhességénél korábban komplikációk léptek fel, majd ezek után Perri rövidesen bejelentette, halva született kisbabája. 

Most Christina hosszú posztban reagált az őket ért sokkra:

Nem tudtam, mi más lenne a megfelelő poszt a legutóbbi után, mint Carmella a kiskutyánkkal. Egy aprócska örömöt csempészett az életünkbe, és őszintén, eddig nem tágított mellőlem. (...) Hosszúak a napok, mégis olyan érzés, mintha egybeolvadnának. Nem vagyunk jól, de úgy hisszük, egy nap úgy leszünk. Én, Paul és Carmella minden nap szomorúságba és szeretetbe burkolózunk. (...) Most tanuljuk, hogyan kezeljük a gyászunkat: vannak napok, amikor képtelenek vagyunk úszni, máskor meg egész jól ellebegünk. Minden nap zokogunk, de ugyanígy minden nap vannak pillanatok, amikor nevetünk. Minden érzés előjött, kérdések, düh, szomorúság egész nap. Vannak pillanatok, amikor látszik egy kis reménysugár, de nem gyakran. Tudom, hogy ez mind normális. 

- írta az énekesnő.

Christina emellett kijelentette, egy ideig szünetet tart a közösségi médiában, hogy tovább gyógyulhasson, de nagyon várja, hogy új zenéket oszthasson meg ha eljön az ideje.

 

 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek