Starity

Szégyelli magát a csalási botrányba keveredett Lori Loughlin lánya

2020. december 09. 16:04   |   Szerző: Four

Olivia Jade szülei tetemes pénzt fizettek azért, hogy lányuk egy kiválasztott egyetemre járjon.

hirdetés

Hamarosan hazaengedik a börtönből Lori Loughlint, aki korábban botrányos csalása miatt került a címlapokra: a színésznő rengeteg pénzt fizetett azért, hogy lányai, Olivia Jade és Isabella Rose a University of Southern California diákjai lehessenek. 

Most, hogy mindkét szülője börtönbe került (Loughlin férje is rács mögött van, ő csak jövőre szabadul), Olivia úgy gondolta, nyilvánosan szeretné felvállalni felelősségét. Jade Jada Pinkett Smith műsorában vallott arról, mennyire szégyelli magát:

Szégyelltem és kínosan éreztem magam... annak ellenére, hogy nem száz százalékig értettem, mi történt, mert sok dolog volt, amikor jelentkeztem. Hazaértem a tavaszi szünetből és borzasztóan éreztem magam. 

Majd kijelentette, nem érezte helyesnek, hogy visszatérjen az egyetemre:

Ha kivételezett helyzetben vagy, fogalmad sincs róla, hogy abban vagy - ez is része a problémának. Nem éreztem, hogy ez így nem fair, és hogy sok ember nem kap ilyesmire lehetőséget. A saját kis buborékomban voltam, egy kényelmes világban. (...) Nagy felismerés volt nekem ez a tapasztalat... annak ellenére, hogy sok negatívum és rossztett vette körül, ahhoz vezetett, hogy máshogy lássam a dolgokat. 

Jade annak ellenére, hogy kijelentette, nem érdemelte meg a helyét az egyetemen, megvédte középiskolai teljesítményét:

Széttanultam magam középiskolában, nem lazsáltam. Nem akarok semmit kétségbe vonni, de nagyon megbíztam egy emberben, aki azt mondta magáról, hogy főiskolai tanácsadással foglalkozik. 

- jelentette ki. 

Olivia hozzátette, a felsoroltak ellenére teljesen megérti, ha az emberek nem készek arra, hogy figyelembe vegyék az ő szemszögét.

 

 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek