Starity

Sofia Richie kommentben kelt ki magából: máris megvédte Olivia Jade-et

2020. december 09. 19:07   |   Szerző: Four

A modell rögtön Lori Loughlin védelmére sietett, amint meglátott egy negatív kommentet.

hirdetés

Lori Loughlin lánya, Olivia Jade Giannulli nemrég nyilatkozott bővebben arról, az ő szemszögéből hogy zajlott az a csalási botrány, melynek során kiderült, szülei rengeteg pénzt fizettek azért, hogy bekerüljön egy jó egyetemre. 

Olivia Instagram oldalára is kirakott egy kis részletet a beszélgetésből, amelyben Jada Pinkett Smith, annak édesanyja és lánya társaságában beszélt érzéseiről. 

Jade posztjára hamarosan barátnője, Sofia Richie is reagált, lelkesítő szavakkal szurkolt a lánynak: 

Ez az csajszi!! Alig várom, mi fog történni

- bíztatta Richie a lányt. 

Embed from Getty Images

Azonban a kommentelők nem igazán ragadtatták el magukat Richie hozzáállása miatt. Egy hozzászóló szerint "a fehér kiváltságos szurkol a szintén fehér kiváltságosnak"  esetét láthattuk.

Ezt elolvasva Sofia így reagált:

Mindannyian emberek vagyunk, akik hibáznak. Az élet túl rövid ahhoz, hogy negatív dolgokat kívánjunk valakinek. Sok szeretettel

A fent említett műsor, a "Red Table Talk" során Jada Pinkett Smith édesanyja, Adrienne Banfield-Norris kendőzetlenül kifejtette véleményét, és kijelentette, nem akarta, hogy Olivia szerepeljen a showban.

Nagyon ironikusnak találom, hogy három fekete nőt választott annak érdekében, hogy megváltást nyerjen a sztorijával. Ő nekem a fehér kiváltságosok megtestesülése.

- mondta az asszony.

Embed from Getty Images

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek