Starity

Kilenc érdekesség a 365 nap főszereplőjéről, Michele Morrone-ról

2020. december 09. 22:10   |   Szerző: Glamster

Mi mást lehet még róla tudni, azonkívül, hogy lenyűgözően néz ki? Nézzük!

hirdetés

A 365 nap Magyarországon is nagy népszerűségnek örvendett: sokak szerint még a Szürke ötven árnyalatán is túltesz a cselekmény. Emellett, Michele Morrone főszereplésével az összes rajongó elégedett volt, hiszen általánosságban nézve, a színész roppant vonzó.

Nézzük, mit tudhatunk róla!

1. Michele Morrone nagy családban nőtt fel

Melegnanóban nőtt fel, amely egy kisvárosnak számít Olaszországban, hiszen csak 15 ezer lakója van. Nem beszél sokat a családjáról, de azt tudhatjuk, hogy négy testvére van (három nővére, és egy bátyja). 12 éves korában elvesztette édesapját, aki kőművesként dolgozott előtte.

2. A színésznek két gyermeke van

Fotó: Instagram

Két kisfiút nevel: Marcus és Brando Morrone. A gyerekeivel gyakran Instagram-sztorizik együtt, és elmondása szerint imádja őket.

3. Az exe divattervező volt

Fotó: Instagram

Roube Saadehval 2013 és 2018 között élt házasságban. Saadeh a Le Paradis Des Fous márka birtokosa, ahol saját tervezésű ruháit árulja.

4. Michele Morrone tehetséges énekes

Nemcsak színészi tudásával, de énekhangjával is lenyűgözte rajongóit: a 365 napban több dalt is ő énekelt.

5. Szeret festeni

Instagram highlightjai között láthatunk jó néhány alkotást. Morrone elárulta, hogy a festés megnyugtatja és segít neki fókuszálni.

6. Szerepelt a Dancing with the Stars olasz verziójában

2017-ben lépett fel a Dancing with the Stars olasz verziójában. A színész Ekaterina Vaganova táncosnővel lépett színpadra.

7. Olaszországban népszerű volt a 365 nap előtt

2020-ban ismerték meg őt világszerte, ám Olaszországban már kisebb népszerűségnek örvendett. 2015-től kisebb olasz filmekben és sorozatokban kapott szerepet.

8. A színész depresszióval küzdött

Másfél évvel a sikere előtt fel akart adni mindent a válása miatt. Erről Instagramon vallott a rajongóinak:

Nemrégiben magam mögött akartam hagyni mindent. Nem akartam többé színész lenni. Komoly depresszióval küzdöttem, miután elváltam a feleségemtől. Kertészként kaptam munkát egy kisvárosban, mert nem volt pénzem. Ám az élet útjai kifürkészhetetlenek: a sorsnak más terve volt velem. Mindig higgy magadban... mindig!

9. 30 éves és mérleg a csillagjegye

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek