Starity

Több mint 200 ezer forintos fejhallgatót dobott piacra az Apple

2020. december 10. 13:01   |   Szerző: Glamster

Lépj szintet a hangminőségben: ezzel reklámozza az igencsak borsos árban lévő fejhallgatóját az Apple.

hirdetés
Több mint 200 ezer forintos fejhallgatót dobott piacra az Apple
Fotó: Apple

Lehengerlő hifiaudio és az AirPodsból már jól ismert mesésen kifinomult egyszerűség ötvözete – megérkezett az AirPods Max. Merülj el vele a zenében a mély, gazdag basszusoktól a pontos közép­tartományon át a hibátlan, fényesen szóló magas hangokig, rendkívül alacsony torzítással a teljes hall­ható tartományban. Végtelenül jó hangzás, a füledre szabva.

– írja sajtóközleményében az Apple.hu.

Az AirPods Max az AirPods vezetéknélküli fülhallgatók családjába csatlakozik: az Airpods 1, AirPods 2 és az AirPods Pro után megérkezett a Max, amely merőben eltér „testvéreitől”, ugyanis fejhallgatóról beszélünk.

Fotó: Apple

A Maxban megtalálható a Próból már ismert zajszűrés, térbeli audió és zajátengedés funkciója, magasabb szintre emelve. Az Apple öt színnel állt elő a különleges, meglepetés megjelenéshez: szürke, fekete, kék, zöld és rózsaarany verziókban érhető el azok számára, akik hajlandóak kifizetni érte 234 ezer magyar forintot.

Az Apple egyébként már évek óta utazik a fülesek világában: sokan nem tudják, de elég komoly részesedése van a Beats márkában.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek