Starity

Chad Michael Murray ma már cikinek látja magát tinibálványként

2020. december 11. 00:12   |   Szerző: Four

Visszatekintve teljesen más már a véleménye magáról Chad Michael Murraynek.

hirdetés

Chad Michael Murray igazi tinibálványként került a köztudatba karrierje elején: romantikus vígjátékokban és sorozatokban is szerepelt, és egyből megkapta az ügyeletes szívtipró címét.

A Szívek szállodája Tristin Dugray-eként berobbant sztár azonban ma már inkább cikinek, mint menőnek tartja magát, ha visszanézi fiatalkorában készült képeit:

Ránézek a korábbi fotóimra, és az jut eszembe: "micsoda bénaság voltam". És még azt gondoltam, menő vagyok. De miért ne tettem volna? 21 éves voltam akkor, egy kölyök Buffalóból, aki elköltözött, megragadta a lehetőséget és fejest ugrott a szakmába. (...) Nagyon szürreális dolog, de hogyan fejted meg, hol is tartasz az életeddel abban a korban? Az csak egy múló pillanat, de azt hiszem, annyi idősen túl nagy jelentőséget tulajdonítasz neki.

- mondta.

Embed from Getty Images

A híresség miután rövid ideig házasságban élt Sophia Bush-sal, újra kimondta a boldogító igent kolléganőjének, Sarah Roemernek. Egy 5 éves kisfiuk és egy 3 éves kislányuk van, és mint ahogy Murray mesélte, nagyon fontos szerepet játszik életükben a vallás:

Minden étkezés előtt imádkozunk. Ez az egyik alapja annak, hogy jó erkölcsre tanítsuk a gyerekeket. (...) Reggelente olvassuk a Bibliát, és tanítjuk a gyerekeket Jézusról. 

- mesélte. 

Embed from Getty Images

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek