Starity

Taylor Swift új meglepetésalbummal rukkolt elő, itt az Evermore!

2020. december 11. 06:06   |   Szerző: Four

Az énekesnő bejelentette, készített egy testvéralbumot a Folklore mellé.

hirdetés

Remek hírrel szolgált Taylor Swift a rajongóinak: még egy albumot készített a Folklore mellé, mégpedig "evermore" címmel! Az új album csütörtök éjjel debütált, és ahogy Swift fogalmazott, egyszerűen nem tudta abbahagyni a dalírást, ezért született meg előző lemezének testvéralbuma. 

Örömmel jelentem be, hogy ma éjjel megjelenik a folklore testvérlemeze, a kilencedik stúdióalbumom: evermore lett a címe. Ha egyszerűen fogalmazok, akkor nem tudtuk abbahagyni az írást. Ha pedig költőien, akkor olyan érzés volt, hogy a folklór erdők szélén álldogálltunk, és két választásunk volt: visszafordulni vagy még mélyebbre utazni ennek a zenének az erdeibe. Úgy döntöttünk, még mélyebbre barangolunk. Sosem csináltam ilyet. A múltban mindig úgy tekintettem az albumokra, hogy egyszeri korszakok, és amint megjelentek, elkezdtem tervezni a következőt. De valami más volt a folklore-ral. Készítés közben sokkal inkább úgy éreztem, hogy visszatérek, nem úgy, hogy elindulok. (...)

Swift egy későbbi posztban hozzátette, közelgő 31. szülinapja alkalmából is fontos volt számára kiadni az új lemezt, ezzel is kedveskedve rajongóinak, akiktől annyi szeretetet kapott az évek során.

 

 

via CBSNews

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

album lemez premier
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek