Starity

Így köszönte meg Meghan Markle a COVID-19 hőseinek áldozatos munkáját

2020. december 14. 13:01   |   Szerző: Four

Meghan Markle hosszan beszélt arról, mennyire megindította a közösségek összetartó ereje.

hirdetés

Meghan Markle a CNN speciális, "hős" kiadásában tisztelgett azok előtt, akik a vírus idején is az első vonalban dolgoznak, illetve a járvány ellen harcolnak valamilyen módon.

Markle szerint az idei év mindenki számára kihívás volt:

Ennek a szörnyű valóságnak a tükréban megláttuk az emberi természet erejét, és azt, milyen fantasztikus módon reagálnak a közösségek a kihívásokkal teli időkben. (...) Láttuk a jót az emberekben, a szomszédainkban, az egész közösség összetartásában. (...) Amikor a gyermekétkeztetés megakadt, láthattuk, hogy a szomszédaink biztosra mentek afelől, hogy a gyerekek megkapják a megfelelő táplálékot, amelyre szükségük van. És amikor a kiszolgáltatott helyzetben lévők nem tudták elhagyni az otthonukat, mi közösségként léptünk fel, és az ajtajuk elé tettük az ételt, amelyre szükségük volt.

Majd így folytatta:

Tudjuk, mennyire értékes dolog az étel - mint táplálék, mint életforrás - és a krízis idején a meleg étel épp olyan gondoskodást nyújthat, mint egy ölelés. Legfőképpen akkor, amikor az emberi kontaktusra nincs lehetőség a karanténhelyzet miatt. Ezek a pillanatok sokakat emlékeztettek arra, hogy vigyáznak rájuk.

 

 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek