Starity

A 365 nap rajongói ezért utálják a trilógia befejezését

2020. december 14. 17:05   |   Szerző: Glamster

A rajongók remélik, hogy a film máshogy alakul, mint ahogy az írónő azt megálmodta.

hirdetés
A 365 nap rajongói ezért utálják a trilógia befejezését
Fotó: Netflix

A 365 nap lett a Netflix legrosszabbul értékelt sikere: sokan imádják, sokan utálják, de a lényeg az, hogy elég népszerű lett. Páran szexisebbnek tartják, mint a formabontó Szürke ötven árnyalatát.

A film Blanka Lipinska lengyel írónő trilógiájának első része, és nemrégiben megerősítették, hogy folytatást kapott a függővéggel befejezett film is. Ennek ellenére, azok, akik már végigolvasták a könyvet, nem túl boldogok a befejezéssel.

Vigyázat! A cikk innentől spoilert tartalmaz a könyvekről és filmekről!

A harmadik és utolsó könyvben, melynek címe Újabb 365 nap, Laurát ismét elrabolják, ám ezúttal egy rivális maffiacsalád áll a háttérben. Laura érzései úgy néz ki, nem túl erősek a második könyv óta droggfüggő Massimo felé, ugyanis beleszeret Nachóba, az elrablójába (ismerős a sztori?). Massimo ezért bosszúból megöli a kutyáját, és elpostázza neki...

Ha ez nem lenne elég, ismét elrabolja, hogy a lány végül őt válassza. Laura megmenekül, és Nacho mellett állapodik meg.

Miért kellett a már amúgy is elég komplikált szerelmi történetüket elrontani a harmadik részre? Az írőnő ezt nem gondolhatta komolyan, így kijátszani a rajongókat

– panaszkodott az egyik kommentelő GoodReadsen.

A második könyv sem lesz túl könnyed, már ami a szerelmüket érinti: Laura elvetél, ezért alkoholfüggő lesz, Massimo pedig a drogozni kezd. Emellett megjelenik egy gonosz ikertestvér is.

A második rész 2021-ben jelent meg volna a Netflixen, ám a koronavírus miatt tolódik a forgatás, így a dátum egyelőre még bizonytalan.

Kérdéses, hogy a Netflix megváltoztatja-e majd a sztorit, hogy kielégítse a rajongókat, vagy bevállalják a kockázatot, és Laura Nachóval talál boldogságra a képernyőkön is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek