Starity

Shawn Mendes kikéri magának, hogy még mindig melegnek gondolják

2020. december 15. 22:10   |   Szerző: Glamster

„Nincs azzal baj, ha valaki meleg, de én nem vagyok az és örülnék, ha ezt elfogadnák az emberek.”

hirdetés

Shawn Mendes ismételten arról beszélt, hogy az emberek, sőt, néhány rajongója ráerőszakolja, hogy meleg.

Ez nagyon, nagyon idegesítő, mert voltak emberek az életemben, akik tényleg melegek voltak, de még nem vallották be

– kezdte Da Shepard podcastjában Shawn.

És számukra ez igazán dühítő. Trükkös egy dolog ez. Szeretném azt mondani, hogy „nem vagyok meleg, de ha az lennék, nem titkolnám, mert az is rendben lenne”. De nem vagyok az. Most már nem tudom, mit mondjak ezekre a hírekre.

Shawn így folytatta:

Rosszul mondok valamit azzal, amikor kikérem magamnak, hogy melegnek hívnak, majd bocsánatot kell kérnem, mert megbántok valakit. 15 éves korom óta hívnak melegnek. Nem vagyok az, és néha elgondolkoztam, mit jelent ez. Elkezdtem ideges lenni önmagammal kapcsolatban, a hangom is zavart. Rosszul ülök talán? Szerettem keresztbe tenni a lábamat, de sokak szerint ez nőies, ezért elkezdtem nem úgy ülni... És tudod, ez nem nekem a legrosszabb, hanem azoknak a srácoknak, akik tényleg még nem merték felvállalni magukat, és látják, hogy az emberek mekkora nyomást gyakorolnak a másikra. Ez pedig elrettenti őket attól, hogy bevallják, hogy meleg.

Shawn egyúttal köszönetet mondott Camilának is:

Olyan kapcsolatban élek, ahol a barátnőm azt mondja nekem, hogy „most befekszünk az ágyba, a fejedet a mellkasomra teszed, és kisírod magad. Ha nem teszel így, igazi seggfej leszel a jövő héten, és azt pedig nem fogom elviselni”. Szerencsés vagyok, hogy ismét önmagamra találhattam mellette. Már nem aggódok, ki mit gondol, vagy mi nőies, mi nem

– zárta sorait Shawn.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek