Starity

Tom Cruise iszonyatosan kiakadt a stábjára, mert nem tartották be a szabályokat

2020. december 16. 20:08   |   Szerző: Four

Kiszivárgott egy hangfelvétel, amelyen Cruise a stábtagokkal kiabál a szabálytalanságok miatt.

hirdetés

Tom Cruise nagyon komolyan veszi a koronavírus miatt hozott járványügyi szabályokat, és a környezetétől is ugyanezt várja el. A színész Angliában forgatja a Mission Impossible újabb részét, ám a stábtagok óvatlansága miatt elképesztően mérges lett. 

A sztár azt nehezményezte, hogy a csapat néhány tagja két méternél közelebb állt egymáshoz. Amikor ezt meglátta, dühében kiabálni kezdett, erről pedig audiofelvétel is készült:

Ha még egyszer meglátom, hogy ezt csináljátok, eltűntök a francba. És ha bárki a csapatban utánoz titeket, ennyi volt. (...) Miattunk csinálnak most Hollywoodban filmeket. Ezrek munkáit biztosítjuk, nincs erre bocsánat. Ezt megmondhatjátok azoknak, akik most elveszítik az otthonukat, mert a szakmánk leállt. Nem állítjuk le ezt a ki****ott filmet, értve vagyok? Ha még egyszer meglátom ezt, annyi nektek.

- kelt ki magából a sztár. 

A film forgatását már egyszer fel kellett függeszteni, mert a stábtagok közül tizenkettőnek pozitív lett a koronavírus tesztje. A gyártás két héttel ezelőtt kezdődött meg újra, és Cruise minden tőle telhetőt elkövetett, hogy ne legyen több halasztás.

Például csaknem 700 ezer dollárt költött egy hajóra, hogy a stáb ott zárhassa el magát a külvilágtól. 

Tom magára vette az egészet az egészségügyi részleggel együtt - megpróbálja erőnek erejével betartatni a biztonsági előírásokat, hogy folytatódhasson a munka. Minden nap körbemegy, hogy ellenőrizze, minden biztonságosan működik-e, és hogy az emberek odafigyelnek-e.

. nyilatkozta egy forrás. 

 

 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek