Starity

Christopher Walken bevallotta: nincs telefonja, soha nem írt még sms-t, és e-mailezni se szokott

2020. december 17. 15:03   |   Szerző: Four

Egyedülálló hozzáállással rendelkezik a színész, elmondása szerint nem érdeklik a kütyük.

hirdetés

Christopher Walken egy Zoom-interjú során árulta el, nagyon messze állnak tőle a technika vívmányai. A színész elmondása szerint külön odarendelt magához valakit, hogy összerakja neki a rendszert, mert csak így tudott létrejönni a virtuális beszélgetés.

Walken ezenkívül hozzátette, soha nem volt telefonja és számítógépe sem, nem szokott sms-t és e-mailt sem írni. De nem morális okokból tartózkodik a kütyüktől, egyszerűen csak nem érdekli az egész:

Szerintem ennek már túl késő. Valószínűleg elértem azt a kort, amikor ez már elmegy mellettem. A másik dolog meg a telefonokkal, hogy ez is olyan egy kicsit, mint az óra. Ha szükséged van egyre, valakinél úgyis van.

- mondta a 77 éves sztár. 

Walken elmondása szerint az emberek általában nagyon rendesek, és hajlandóak neki kölcsönadni a saját tárgyaikat. Azért a forgatások során nem mindig ússza meg ennyivel: sokszor kap a munka során egy telefont, de legfőképp azért, hogy mások fel tudják őt keresni. Fordított esetben, ha ő akarna valakit felhívni, akkor szólnia kell valakinek, hogy tárcsázza neki a számot.

Embed from Getty Images

via Daily Mail

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek