Starity

Shawn Mendes elárulta, mikor volt az a pillanat, amikor beleszeretett Camila Cabellóba

2020. december 18. 14:02   |   Szerző: Four

A sztár bevallotta, nagyon nagy inspiráció volt számára mindig is a lány.

hirdetés

Shawn Mendesről eddig is tudni lehetett, hogy zenéje kapcsán hatalmas inspirációt nyújtott számára szerelme, Camila Cabello. Most a zenész egy interjú során elárulta, szintén dalírás közben jött rá arra, hogy teljesen beleesett az énekesnőbe:

A legutóbbi albumom előtt folyamatosan rá gondoltam. Nagyon frusztrált voltam, mert úgy éreztem, be kell fejeznem, hogy mindig erről az egy emberről írok dalt. Scott Harrisszel voltam akkor, és megkérdezte: "ugye még mindig akarsz róla számokat írni?" Én meg: "nem akarok, de ez mindenem, ami van!"

- mondta Mendes. 

És ugyan Mendes már előbb rájött arra, hogy szereti a lányt, Camilának időbe telt, mire ő is felvállalta érzelmeit. Shawn így emlékszik vissza rá:

Akkor már hosszú ideje nyaggattam őt azzal kapcsolatban, ahogy éreztem iránta. Azt hiszem Kanadában voltam, két barátommal vacsoráztam, amikor [Camila] küldött egy üzenetet, hogy "oké, tényleg kedvellek, van köztünk valami". Lementettem az üzenetet, úgy voltam vele, hogy "na végre, beadta a derekát!"

- emlékezett vissza a zenész.

Shawn egyébként az interjú során azt is elárulta, Camila milyen a szerelemben: Cabello a "mindent vagy semmit" alapon működik ebben is, és bár Mendes a kapcsolatuk elején nem így állt a dolgokhoz, Camila meggyőzte, hiszen "egyszer élünk a földön, akkor már szeressünk úgy".

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek