Starity

#Glee: Heather Morris nem tudja elfelejteni a pedofil Mark Sallinget

2020. december 18. 20:08   |   Szerző: Glamster

A Glee sztárja megemlékezett volt kollégájáról: „Nagyon nehéz úgy tenni, mintha Mark Salling nem létezett volna”.

hirdetés
#Glee: Heather Morris nem tudja elfelejteni a pedofil Mark Sallinget
Fotó: Glee

Heather Morris, a Glee-ből ismert színésznő Mark Sallingról emlékezett meg Twitteren. Mark szintén a Gleeben szerepelt, ahol Noah ’Puck’ Puckerman karakterét alakította. A színészt gyermekpornó birtoklása után csukták le 2015-ben, 2018-ban pedig öngyilkos lett, mielőtt megkezdethette volna börtönbüntetését.

Heather kiakadása azzal indult, hogy egy Glee rajongói fiók megosztott egy epizódot a sorozatból, ám Mark arcára hányós emojit raktak.

Nagyon sértő hányással eltakarni Mark arcát!

– írta Heather.

A színésznőt elég sokan betámadták kijelentése miatt, hiszen, ha úgy vesszük, egyedül a sértettek panaszkodhatnának Mark cselekedete miatt.

Nem érzem úgy, hogy igazolnom kell magamat... (...) Sok mindent akartok mondani, és ezt MEGÉRTEM, tudom, hogy vannak dolgok, amik megbocsájthatatlanok. (...) DE nemcsak két volt kollégánkat vesztettük el, hanem hármat és ANNYIRA nehéz úgy tenni, mintha a harmadik nem létezett volna, csak azért, mert megmagyarázhatatlan dolgokat tett.. A családunk tagja volt valamikor, annak ellenére is, hogy mentális betegségben szenvedett... Igen, a pedofília betegség...

– írta Heather.

KÖSZÖNÖM, hogy ekkora utálattal bántok velem, pedig nincs olyan nap, hogy ne bőgném ki a szememet a Glee családom miatt.. Kösz...

– panaszkodott később.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek