Starity

Cameron Diaz bevallotta, egy hétig szenvedett egy pár másodperces jelenetért a Holidayben

2020. december 21. 19:07   |   Szerző: Four

Habár a filmbe végül csak pár másodperc került bele, a színésznő valójában egy hétig szenvedett.

hirdetés

Cameron Diaz új részletet árult el Holiday című karácsonyi filmjéről. A történet szerint karaktere, Amanda a repülőtérre menet jön rá arra, hogy szerelmes Grahambe, akit Jude Law alakított. Miután megtörténik a felismerés, a lány leállítja a sofőrt, és visszarohan a férfihoz - ám ez egyáltalán nem volt egyszerű Diaz számára.

Cameronnak többször is szó szerint neki kellett futnia a jeleneteknek, mert a hosszú visszafutást több helyszínen is lefilmezték. 

Ó, anyám, egy hét alatt kábé hét mérföldnyit futottam magassarkúban. Az egész jelenetet egy hétig tartott leforgatni. (...) [Amanda] nem az utca végén jött rá, hogy vissza kell mennie, már félúton volt a repülőtér felé. (...) Csak pár jelenetet használtak fel, de valójában legalább tízféle helyen forgattunk, különböző mezőkön rohantam végig. Egy kasmír Valentino kabát volt rajtam, kasmír felső, farmer és magassarkú csizma. (...) Mindegyik jelenetet messziről vették fel, én csak egy apró kis pont voltam, aki a távolban fut - és persze a zene ütemére kellett mozognom, tartanom kellett a tempót. (...) Szó szerint teljesen fitt lettem a hét végére. 

- mesélte Diaz. 

via Elle

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek