Starity

Így néznek ki a Harry Potter szereplői ma – I. rész

2021. január 03. 13:01   |   Szerző: Glamster

Közel 10 éve jelent meg az utolsó Harry Potter film a mozikban. Ennél is sokkolóbb, hogy az első könyv idén lesz 24 éves. Ez idő alatt sokat változtak a színészek.

hirdetés

A Harry Potter-széria mint könyvben, mint filmsorozatban hatalmas sikernek örvend még a mai napig, annak ellenére, hogy az utolsó filmet 10 éve játszották a mozik.

Sok fiatal J. K. Rowlingnak köszönheti, hogy megszerette az olvasást, sőt, sokan rebesgetik, hogy egyszer a kötelező olvasmányba is bekerülhet a Harry Potter, hiszen kitartásra, barátságra és csapatmunkára tanítja a gyerekeket.

Nézzük, mennyit változtak a színészek az elmúlt évek során!

Daniel Radcliffe (Harry Potter)

Warner Bros. / CN

Daniel Radcliffe a Harry Potternek köszönheti hatalmas hírnevét, amelyet azóta több filmben is tudott kamatoztatni. Láthattuk őt A fekete ruhás nőben, Szarvakban, és a Csodatévőkben is.

Emma Watson (Hermione Granger)

Warner Bros. / Emma Watson (IG)

Minden bizonnyal Emma Watson a széria legnagyobb nyertese, hiszen több sikerfilmben és sorozatban is szerepelt a HP óta. Kevesebben, mint társai, de nívósabbakban. Ilyen Egy különc srác feljegyzései, Egy hét Marilynnel, Itt a vége, Noé, A kolónia, A szépség és a szörnyeteg és a Kisasszonyok. Instagramján többmillió követője van, ám leginkább aktivista célokra használja fel a platformot.

Rupert Grint (Ron Weasley)

Warner Bros. / Instagram

Rupert Grint, mint a kedvenc Weasley gyerekünk, sem hagyott fel szerencsére a színészkedéssel. Legutóbbi sikere az Apple TV izgalmas pszichothrillere, a Servant, ahol Julian Pearce-t alakítja. Nemrégiben csatlakozott az Instagramra is.

Tom Felton (Draco Malfoy)

Warner Bros. / Instagram

Tom Felton most élvezheti a Draco Malfoy-körül feléledt lázat, amelyben nagy szeretettel vesz részt. Természetesen több filmben és sorozatban is szerepelt, mint A majmok bolygója: Lázadás, Origin és az Útmutató bébiszittereknek szörnyvadászathoz.

Bonnie Wright (Ginny Weasley)

Warner Bros. / Instagram

Bonnie Wright 2018-ban szerepelt utoljára egy filmben, A Christmas Carolben, ám most szerepet kapott egy újabban. Instagramon meglehetősen aktív, és a rajongókkal is tartja a kapcsolatot.

James és Oliver Phelps (Weasley ikrek: Fred és George)

Warner Bros. / Instagram

Az ikrek Instagramon elérhetőek külön profillal. Pár filmben feltűntek, és együtt szoktak jótékonykodni.

Matthew Lewis (Neville Longbottom)

Warner Bros. / Instagram

Matthew Lewis a legnagyobb hírt talán azzal váltotta ki, hogy drasztikusan megváltoztatta a külsejét, és szexis lett! Ám színészi karrierje sem kispályás: láthattuk a Mielőtt megismertelkben, mint Patrick, szerepelt a Végállomásban és legutóbb Az élet dicsérete c. sorozatban.

Maggie Smith (Minerva McGalagony)

Warner Bros. / Daily Mail

A színésznő már közel 90 éves, ám még mindig aktív! Két filmje is előkészületben van, és már a Harry Potter előtt is sikeres volt. A franchise után a Downton Abbeyben, a Nyomasztó múltban, Haszonélvezőkben és a Sherlock Gnomesban alakított nagyot. Legutóbb pedig egy utcai kéregetőként nyújtott élethű alakítást (lásd: fotó).

Robbie Coltrane (Rubeus Hagrid)

Warner Bros. / Instagram

Hagridként ismertük meg, pedig már a Crackerben befutott a 90-es években. A színész többször visszalátogatott a szériához (Hagrid's Magical Creatures Motorbike Adventure - pre-show), és leginkább szinkronszerepei voltak (pl.: Merida, a bátor és Karácsony Artúr).

Alan Rickman † (Perselus Piton)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek