Starity

A Gossip Girl forgatásán több volt a dráma, mint a sorozatban, így nézzük a legnagyobb botrányokat!

2021. január 03. 15:03   |   Szerző: Glamster

Nézzük a legnagyobb botrányokat, amelyek a Gossip Girl forgatásán történtek meg!

hirdetés

14 éve volt a Gossip Girl (Pletykafészek) első évadjának premierje, ám azóta is rengetegen imádják a Manhattan-i elit minden napjait.

Nézzük, mik történtek a hat évad forgatása alatt, amelyek nem kis port kavartak Hollywoodban.

Az egész szereplőgárda kavart egymással

Blake Lively járt Penn Badgley-val, ami kínossá tette az együtt forgatott jeleneteket szakításuk után. Ám, nem ők voltak az egyetlenek: Chace Crawford kavart Taylor Momsennel, Leighton Meester pedig Sebastian Stannel (aki Carter Baizent játszotta). Ed Westwick pedig Jessica Szohrrel járt, aki később megcsalta őt. A felnőttek sem maradtak ki: Matthew Settle pedig elég sokáig volt együtt Kelly Rutherforddal, sőt, már a házasság is szóba jött kettőjük között.

Taylor Momsen is megért egy misét

A színésznő/énekesnő átalakulása nemcsak a sorozatban volt igaz: a kicsi J a valóságban is elég sok fejfájást okozott.

Először is, a megváltozott külsejét bele kellett szőni a sorozatba, ám ez nem volt elég. Taylor riválisaként tekintett Leightonra, mert akkoriban mindketten a zenei pályájukat egyenlítgették, és Leighton dalait többször játszották a részekben, mint az övét. Ez több konfliktust is szőtt Taylor és a rendezők között.

Emellett, Tim Gunn egy idegesítő dívának hívta őt.

Annyira szánalmas kiscsaj, körülbelül egy sort nem tudott megjegyezni, amit el kellett volna mondania, így vagy két órát csúsztunk miatta. Nem is értettem, miért nem rúgják ki az elkényeztetett kis fruskát!

– panaszkodott a divat guru.

Penn Badgley utálta a show-t

A színész többször nyilatkozott, hogy nem igazán tud büszke lenni a Gossip Girl-re, mert szerinte mindegyik karakter toxikus volt, és a sorozat is borzalmas üzenetet képvisel.

A Gossip Girl írója szerint Vanessa karakterét elrontották

Sokan talán nem is tudják, de a Gossip Girl eredetileg könyvben jelent meg. Ám, a sorozat csak a nevekben hasonlít az eredeti írásra, hiszen minden megváltozott a képernyőkön.

Vanessa karakterét eléggé elcseszték

– mondta az író.

Ezzel biztosan a nézők is egyetértenek.

Blake Lively és Leighton Meester ki nem állhatta egymást a valóságban

A színészek között több volt a dráma, mint azt el tudjuk képzelni. Állítólag, kerülték egymást, mint a pestist a forgatások után, mivel Leighton egoistának gondolta Blake-t, míg Blake nem nézte jó szemmel, hogy Blair Waldorf karaktere drágább ruhákat kap, mint az övé.

Blake és Leighton nem a legjobb barátnők, és nem is kell annak lenniük. Blake munkába megy, elvégzi a feladatát, és hazamegy utána

– nyilatkozta a PR-osa a hírekre még 2010-ben, miszerint a két színész nem jön ki egymással.

Ed Westwick viszonzatlan szerelme

A rajongók sosem értették, hogy Chuck és Blair, hogyan nem alkot párt a valóságban. Az igazság az, hogy Ed sem értette.

Westwick elárulta, mi segített számára a forgatás alatt, hogy élethűen alakíthassa Bass mindent elsöprő szerelmét Waldorf felé:

Mélységesen szerelmes vagyok Leightonba..., ez elég sokat segített. Annyira szeretem őt, hogy neki nem is kellett viszonoznia az érzéseimet. Ő az enyém... nem, mármint, nem. Nagyon szeretem őt, nagyon édes lány.

Az orosz hacker támadásról se feledkezzünk meg

Egy orosz tinédzser feltörte a készítők laptopját, így az összes e-mail és elkészült forgatókönyv keringeni kezdett a neten. Éppen ezért, újra kellett írniuk az egész show-t záros határidőn belül.

Egy kész rémálom volt

– emlékezett vissza az egyik producer.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek