Starity

Ezekkel a nehézségekkel nézett szembe Kim és Kanye az évek során: a rablástól a nyilvános megaláztatásig

2021. január 06. 17:05   |   Szerző: Glamster

Házasságuk sosem volt teljesen zökkenőmentes: nézzük, milyen nehézségeket éltek át.

hirdetés

Kim Kardashian és Kanye West hat év házasság után válik: ma reggel jött a hír. Bár, még válókeresetet nem nyújtottak be a gyerekek miatt, már hónapok óta teljesen külön életet élnek. Kimnél Kanye legutóbbi kiakadása tehette fel az i-re a pontot, amikor nyilvánosan vallotta be, hogy majdnem megölte saját lányát, Northot. Kim már akkor válni szeretett volna, de férje egy bunkerben bújkált, hogy elkerülje a kínos beszélgetést.

Kanye egyébként bipoláris zavarral küzd, így Kimnek rendszeresen el kellett viselnie hangulatingadozásokat a négy fal között.

Az US Weekly összegyűjtötte, milyen megpróbáltatásokat éltek át a nyilvánosság előtt.

Kimet kirabolták Párizsban

2016-ban kirabolták Kim Kardashiant, és fegyvert szegeztek a fejéhez a hotelszobájában, Párizsban. Kanye akkor rögtön befejezte a fellépését New Yorkban, és feleségéhez repült, aki a hírek szerint sokkos állapotban volt, és évekig PTSD-vel küzdött.

Kanye kórházba került

Kanyét 2016 novemberében kórházba szállították, mert idegösszeroppanást kapott. A rapper előtte Beyoncéval és Jay Z-vel veszekedett Twitteren, miszerint a páros kerüli őt. Az állapotára állítólag rátett Kim helyzete Párizsban, és édesanyja halála is.

2017-ben Kim majdnem belehalt a szülésbe

Második gyermekükkel volt várandós, amikor komplikáció lépett fel: alapjáraton az egész terhesség megviselte, de a szülést már nehezen élte túl Kim. Harmadik gyermeküket végül béranya hordta ki, mert Kim nem vállalhatott több babát.

Taylor Swifttel a vitájuk

Kim rendesen beleszólt Kanye és Taylor 2009 óta tartó nézeteltérésébe: nyilvánosan „buktatta le” az énekesnőt. Később Taylor megvédte magát, és megszületett a Reputation lemeze, ám sokáig nem állt jól a szénája a West-család miatt.

Kanye 2018-ban ékesszólója lett Donald Trumpnak

Kanye megítélése tovább romlott az Államokban, miután nyilvánosan kampányolni kezdett a republikánus Donald Trump elnök mellett. Kim próbálta megvédeni férjét, ám nem sok sikerrel járt, főleg, hogy Kanye olyan meggondolatlan beszédeket mondott, mint a „rabszolgaság választás kérdése volt”.

Később Kanye bejelentette, hogy 2020-ban indul az elnökválasztásokon.

Kanye mentális egészsége tovább romlott

2018-ban bevallotta, hogy bipoláris zavarral küzd és ez megnehezíti az életét.

Kanye Kim ellen fordult

2019-ben szóba került, hogy Kanye nem díjazza Kim Kardashian szexszimbólumát, hiszen rátalált Istenre. Így, azt várta volna feleségétől, hogy diszkrétebben kezd öltözködni.

Melletted mindig szexinek, és magabiztosnak érezhettem magam. Nem értem, mi történik veled

– fakadt ki Kim egy epizódban.

Hónapokkal később Kanye nyilvánosan alázta meg Kimet a múltja miatt, és Twitteren beszélt arról, hogy elítéli Kim Playboy karrierjét, illetve anyósát, Krist, az észak-koreai diktátorhoz hasonlította. Kanye továbbá állította, hogy a Kardashian-család fogságban tartja őt.

Később bocsánatot kért, és felszólította feleségét, hogy vegye fel neki a telefont. Kim úgy nyilatkozott akkor, hogy próbálja megérteni Kanye helyzetét, és megkéri a rajongóikat, hogy tiszteljék a magánéletüket.

Kanye, mint elnök?

Az elnökválasztási kampánya sem segítette házasságát. Akkor úgy írtunk erről, hogy Kanye West indult a 2020-as amerikai elnökválasztáson, amelynek a bennfentesek szerint családja nem igazán örül, sőt, aggódnak az egészségi állapotáért. Itt az egyik választási beszédében zokogva beszélt arról, hogy „meg akarta ölni” első gyermekét, Northot, mert nem akarta megtartani.

Majdnem megöltem a lányom!

– ordibálta Kanye.

Kim állítólag megalázva érezte magát, hogy Kanye ilyeneket mondott, és aggódott, hogy gyermekét, hogy érinti apja beszéde.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek