Starity

Utalás egy barátság végére? Taylor Swift új dala Karlie Klossról szólhat

2021. január 08. 19:07   |   Szerző: Four

Egy időben legjobb barátnők voltak, aztán hirtelen eltűntek egymás életéből.

hirdetés

Taylor Swift és Karlie Kloss a 2010-es években szó szerint elválaszthatatlanok voltak: egyforma hajat vágattak, együtt jártak bulizni és még közös lakásban is laktak - aztán egyszercsak abbamaradt a bandázás, és hirtelen elpárologtak egymás életéből. 

 

 

Ugyan sem Kloss, sem Swift nem kommentálta barátságuk végét, egyesek szerint azért léptek ki egymás életéből, mert Kloss óriási bulit rendezett Taylor engedélye nélkül az énekesnő házában, aki ezen nagyon megsértődött. Egy másik elmélet szerint azonban sokkal komolyabb dolog történt: Perez Hilton celebblogger szerint Karlie titokban információkat szolgáltatott ki az énekesnőről Scooter Braunnak, a menedzsernek, akiről ma már bátran állítható, hogy Taylor ősellenségének számít. 

Azt, hogy Braun és Karlie jóban vannak, több közös fotó is bizonyítja: nem sokkal azután, hogy Taylor nyilvánosan megvádolta a férfit "zenéje elrablásával", Kloss közös vakációs képeket posztolt Scooterrel. 

 

 

Most, hogy megjelent Taylor 'evermore' című albumának bónusz dala az 'it's time to go', sok utalást véltek felfedezni benne a rajongók, amelyek erősen hajaznak a Swift-Kloss barátság megszűnésére. Taylor egy "nővért" emleget a számban, akiről "később kiderült, nem az, akinek hitte", hanem "egy csaló, akit lelepleztek". Illetve Scooterre is utalnak bizonyos sorok, melyek egy férfiról beszélnek, aki "birtokolja Taylor múltját, ám az énekesnő bízik magában".

via BuzzFeed

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek