Starity

2021-ben láthatjuk A fiúknak, akiket valaha szerettem és A csókfülke lezárását

2021. január 12. 15:03   |   Szerző: Glamster

2021-ben lezáródik két sikerfilm is: utoljára láthatunk új részt A fiúknak, akiket valaha szerettem és A csókfülke filmekből!

hirdetés
2021-ben láthatjuk A fiúknak, akiket valaha szerettem és A csókfülke lezárását
Fotó: Netflix

Netflix megerősítette, hogy a harmadik résszel lezáródik A fiúknak, akiket valaha szerettem és A csókfülke története. Mind a két filmnek 2021-ben láthatjuk az utolsó, harmadik részét.

Örökkön örökké: Lara Jean - A fiúknak, akiket valaha szerettem 3: Lara Jean a legjobb végzős évét tölti. És még annyi minden áll előtte: egy osztálykirándulás New Yorkba; a végzősbál a barátjával, Peterrel; egy tengerparti hét a ballagás után. Aztán átköltöznek az egyetemre, ami elég közel esik az otthonához ahhoz, hogy hétvégenként hazaugorjon csokidarabos kekszet sütni. Az élet nem is lehetne ennél tökéletesebb! Legalábbis Lara Jean így gondolja... egészen addig, amíg váratlan híreket nem kap. Most a lánynak, aki fél minden változástól, újra kell gondolnia a terveit. De ha a szív és az ész két különböző dolgot súg, melyikre érdemes hallgatni? (Líra)

Mindkét film rendkívül sikeres a fiatalok körében. A fiúknak, akiket valaha szerettem hírnevet hozott Lana Condornak, Noah Centineónak és Jordan Fishernek. Míg A csókfülkével ismertté vált Joey King, Jacob Elordi és Taylor Zakhar Perez.

A rajongók keserédes hangulattal fogadták a búcsú hírét, ám, bármikor visszatérhetnek a franchise-világában a Netflix felületén.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek