Starity

Igazi sztárdömpinggel tér vissza az ötszörös Oscar-jelölt filmrendező, David O. Russel!

2021. január 17. 13:01   |   Szerző: Nomiii

Közel hat év kihagyás után tér vissza a legendás filmrendező, forgatókönyvíró, és filmproducer, David O. Russel.

hirdetés

O. Russel inkább a minőség, mintsem a mennyiség híve, hiszen több mint 25 éves pályafutása során mindössze 11 filmen dolgozott, amiből viszont három több kategóriában is ért el jelölést Oscar-díjátadókon. Olyan híres filmek kapcsolódnak a nevéhez, mint a A harcos, a Napos oldal, Amerikai botrány valamint a Joy.

Emellett olyan nívós színészekkel dolgozott már együtt, mint Christian Bale, Mark Wahlberg és Amy Adams (A harcos) vagy éppen Bradley Cooper, Jennifer Lawrence és Robert De Niro (Napos oldal). Érdekesség, hogy sok színész több filmjében is feltűnik, úgy látszik szeret olyan emberekkel együtt dolgozni, akik egyszer már „beváltak”.

Utolsó filmje, a Joy 2015-ben jelent meg, azonban most újra visszatér egy eredeti ötlettel. Sok konkrétum még nem derült ki a közelgő filmről, így sem megjelenési dátum, sem a film története nem elérhető még. Azonban egy igen ígéretes stáblista már be lett jelentve. 

Még régebben nyilvánosságra hoztak öt színészt, akik biztosan szerepelni fognak a műben, és most a napokban további kilenc név látott napvilágra.

Illusztráció

A még régebben bejelentett színészgárda: Christian Bale (Batman filmek, A harcos, Amerikai botrány), Zoe Saldana (Galaxis őrzői filmek, Avatar, Colombiana), Margot Robbie (Öngyilkos osztag, Wall Street farkasa, Én,Tonya), John David Washington (Tenet, Malcom és Marie), Rami Malek (Bohém Rapszódia, Mr. Robot), valamint David O. Russel - a rendező (bal fentről kezdve).

A kép csak illszráció

A héten bejelentett színészek sora: Anya-Taylor Joy (A vezércsel, Emma, Széttörve), Robert De Niro (Az ír, Nagymenők, Taxisofőr), Timothy Olyphant (A törvény embere, Volt egyszer egy Hollywood), Andrea Riseborough (Feledés, Mandy-A bosszú kultusza), Michael Shannon (Tőrbe ejtve, Az acélember), Mike Myers (Shrek, Wayne világa), Matthias Schoenaerts (Rozsda és csont, Távol a világ zajától), Chris Rock (Madagaszkár, Nagyfiúk) és Alessandro Nivola (A rabbi meg a lánya, Ál/arc) (bal fentről kezdve).

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek