Starity

Öt album, ami 2021 első felében jelenik meg!

2021. január 17. 11:11   |   Szerző: eszti136

Kedvenc előadóink nem fogják vissza magukat új dalok terén idén sem, karantén ide vagy oda.

hirdetés

A 2021-es év bármit hozhat, azonban új albumokból idén sem lesz hiány. Összegyűjtöttünk Nektek néhány lemezt, ami még az idei év első felében megjelenik, hogy jó hírekkel szolgáljunk!

Lana Del Rey – Chemtrails Over the Country Club

Az eredetileg 2020-ra tervezett megjelenést a pandémia miatt átcsúsztatták idén március 19-re, amit reméljük, nem kell még tovább tolni. Az énekesnő már a címmel azonos című dalt közzétette videoklippel együtt. (A videoklipet itt tudod megnézni!)

Evanescence – The Bitter Truth

Már korábban megírtuk, hogy a metál együttes új albumon dolgozik, de a megjelenés dátuma ekkor még nem volt ismert.

Ma már többet tudunk: a rajongóknak a március 26-át kell bejelölniük a naptárban.

Greta Van Fleet – The Battle at Garden's Gate

A sokak által a Led Zeppelinhez hasonlított fiúbanda lemeze előreláthatólag április 16-án érkezik. Josh Kiszka, az együttes frontembere mesélt korábban a korongról a Rolling Stone-nak, és azt is elárulta, hogy a dalszövegekben vallási témák is megjelennek majd. Az album emellett nagyon kifinomult lesz, erről kétségük sincsen.

Sia – Music – Songs From And Inspired By The Motion Picture

Az énekesnő nyolcadik albuma február 12-én várható. A dalcsokor 14 számból áll majd, közülük három már meg is jelent, ezek a "Courage to Change", a "Together" és a "Hey Boy".

A lemez különlegessége, hogy egy, az albumon szereplő dalokat tartalmazó film is készül, ugyanezzel a címmel. A képernyőn Kate Hudsont, Maddie Zieglert és Leslie Odomot is láthatjuk majd.

Foo Fighters - Medicine at Midnight 

A Medicine at Midnight a banda tizedik albuma lesz. A rajongók véssék eszükbe a február 5-ét, hogy minél hamarabb hallhassák a zenekar új korongját, ami 2017 óta várat magára.

Két szám, a "No Son of Mine" és a "Waiting on a War" már élő-adásban elhangzott kedvcsinálóként a Jimmy Kimmel Live-ban, január 15-én.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek