Starity

Csúnya válás: Christina Ricci távoltartási végzést kért férje ellen

2021. január 21. 06:06   |   Szerző: Four

A színésznő elmondása szerint a karantén miatt csapdába került erőszakos férje által.

hirdetés

Korábban már írtunk róla, hogy  Christina Ricci és férje, James Heerdegen csúnya válásnak néz elébe. A színésznő és a férfi a Pan Am forgatásán találkozott 2011-ben, majd 2013-ban össze is házasodtak és van egy hatéves kisfiuk. 

Sajnos a procedúra a legkevésbé sem zajlik békésen: Ricci legutóbb távoltartási végzést kért férje ellen, mert elmondása szerint James 2019 vége óta bántalmazza. Ricci már akkor közölte, válni szeretne, ám a koronavírus okozta karanténhelyzet miatt "csapdába esett erőszakoskodó férjével". 

Ricci állítása szerint Heerdegen 2020 júniusában kétszer is rátámadt és végigrángatta a földön, illetve hozzávágott egy széket. Továbbá a hivatalos dokumentumok szerint James azt mondta, "csak akkor tudná sajnálni őt, ha apró darabokra lenne szaggatva".

Christina attól rettegve, hogy a férfi esetleg az életére tör, távoltartási végzést kért ellene, amelyet meg is kapott, így férje 100 méternél közelebb nem mehet hozzá. 

Heerdegen tagadja az egészet, és ügyvédje szerint ő maga is távoltartási végzést kér felesége ellen, mert elmondása szerint Ricci alkohol- és drogfüggőség miatt bántalmazta őt.

Embed from Getty Images

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek