Starity

Matthew Lewis számára fájdalmas érzés visszanézni a Harry Potter-filmeket

2021. január 21. 09:09   |   Szerző: Four

A Neville Longbottomot alakító színész sok érzelmi szállal kötődik a filmekhez.

hirdetés

Mély érzések kötik a Neville Longbottomot játszó Matthew Lewist a Harry Potter-filmekhez, és mint mondta, nem csak azért, mert onnan indult el színészi karrierje.

Az esetlen, ám jólelkű Neville karakterében sokszor önmagát fedezte fel a színész, ezért ma már fájdalmas érzés visszanéznie a filmeket.

Elég nehéz számomra, mert túl sok olyan dolog jön elő a karakter kapcsán, amely önmagamra emlékeztet. (...) Vannak jelenetek, amelyeket látva fájdalmas, hogy mennyi minden volt bennem Neville-ből. Amikor nézem, úgy érzem, ez nem Neville, hanem te vagy.

- mesélte. 

Érdekes módon David Yates rendező is megfigyelte, hogy a karakter változásával együtt Matthew is egyre jobban megnyílt, ambiciózusabb és bátrabb lett a forgatások során.

Lewis hozzátette, egyáltalán nem bánja, hogy sokszor még mindig a Harry Potter-franchise-zal azonosítják a nevét, szerinte ugyanis "vannak ennél sokkal rosszabb dolgok, amelyek miatt emlékeznek egy emberre". Ezenkívül "rengeteg ajtót nyitott neki a produkció, amelyet másképp nem tapasztalhatott volna meg".

Embed from Getty Images

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek