Starity

Priyanka Chopra elmesélte, elképesztően sokat piszkálták iskolásként

2021. január 21. 10:10   |   Szerző: Four

Bőrszíne és származása miatt rengeteg beszólást kapott, nem tudta, hogyan kezelje.

hirdetés

Hamarosan megjelenő memoárja kapcsán adott interjút Priyanka Chopra. A ma már ünnepelt hollywoodi sztár elárulta, régen rengeteg beszólást kapott származása miatt, amelyek mélyen elraktározódtak benne.

Chopra, aki Indiában született, 12 évesen döntött úgy, hogy amerikai iskolába akar járni és az ottani rokonoknál, Newtonban lakott egy ideig. Tinédzserként azonban nagyon megszenvedte, hogy nem úgy nézett ki, mint a vele egykorú iskolatársai. Chopra elmondása szerint rengeteg piszkálódó megjegyzést kapott, mint például, hogy "üljön vissza az elefántra, amivel az országba érkezett". 

Nem hibáztatom a várost. Szerintem ezek csak lányok voltak, akik épp abban a korban mondtak valamit, amivel bántani akartak. Most, 35-ön túl azt mondom, valószínűleg önbizalomhiány miatt viselkedtek így. Akkoriban viszont nagyon a lelkemre vettem.

Chopra hiába kért segítséget a tanároktól, mégsem változott a helyzet, így visszatért Indiába, ahol visszanyerte önbizalmát. 

Annyi szeretet és kedvesség vett ott körül. A visszatérés Indiába begyógyította a sebeimet a középiskolai tapasztalatok után.

- mondta. 

Embed from Getty Images

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek