Starity

Camila Cabello főszereplésével készült Hamupipőke premierje is csúszik!

2021. január 24. 11:11   |   Szerző: Nomiii

A héten jelentette be a Sony filmstúdió, hogy mely filmek csúsznak biztosan.

hirdetés
Camila Cabello főszereplésével készült Hamupipőke premierje is csúszik!
Fotó: IMDb

Az eredetileg február 5-ére tervezett Hamupipőke megjelenését áttették július 16-ára. Számítani lehetett rá, tekintve, hogy semmilyen trailer nem jelent meg a filmhez, csupán pár promóciós fotó látott napvilágra. A főbb szerepekben olyan színészek lesznek láthatóak Camilán kívül, mint Idina Menzel, Billy Porter, Nicholas Galitzine és James Corden.

Ezen kívül bejelentették még a Szellemírtók: Az örökség film csúszását is, június 11-ről november 11-re tették át a Finn Wolfhard, Bill Murray, Paul Rudd és Dan Aykroyd szereplésével készült filmet. 

A Tom Holland főszereplésével készült Uncharted premierje is el lett napolva. Eddig júliusra volt kiírva a film, ám most 2022. február 11-e lett kijelölve az új premierhez. Hollandon kívül szerepel még a filmben Mark Wahlberg, Antonio Banderas, Tati Gabrielle és Sophia Ali is. 

A Nyúl Péter 2 – Nyúlcipő című filmet is eltolták április 2-ről június 11-re. Az eredeti filmben olyan színészek adják a nyuszik hangját, mint James Corden, Margot Robbie, Lennie James és Elizabeth Debicki.

Utolsóként a Sony és Marvel együttműködésével létrejött Morbius című filmet is érintette a csúsztatás. Még a vírus előtt 2021 márciusa volt kitűzve, majd azt megváltoztatták 2021 októberére. Azonban időközben az MGM filmstúdió akkorra tűzte ki a legújabb Bond filmet, ezért, hogy biztos bevételt hozzon versenytárs nélkül, még inkább eltolták, és 2022. január 21. lett a végleges dátum. A filmben a főszerepet Jared Leto játssza, azonban olyan színészek kaptak még szerepet, mint Michael Keaton, Matt Smith, Tyrese Gibson, és Jared Harris.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek