Starity

Kis nosztalgia: 100 millió meghallgatása lett a 1D – What a Feeling dalnak

2021. január 25. 14:02   |   Szerző: Glamster

100 millió meghallgatása lett egy 1D dalnak, amelyet sosem adtak ki a fiúk.

hirdetés
Kis nosztalgia: 100 millió meghallgatása lett a 1D – What a Feeling dalnak
Fotó: Syco

Kis nosztalgia: A One Direction Zayn meglepő kiválása után rövid, 1,5 hónapos szünetre mentek, mielőtt folytatnák az On The Road Again turnéjukat Európában. Harry Styles Los Angelesben, míg a banda többi három tagja Londonban töltötte a pihenést, és állt neki ötödik stúdióalbumuk munkálatainak.

Akkor már készületbe volt a banda egyik legelismertebb lemeze, a Made in the A.M.:

Szeretnénk nyugodtabb, lazulósabb számokat alkotni, amit bármikor, bárki meg tud hallgatni. Olyasmi lemezt szeretnénk kreálni, ami maradandó, amit bármikor elővehetsz – példának hadd hozzam fel Ed Sheerant. Izgatottak vagyunk

– árulta el a Capital FM-nek Liam Payne az új lemezről akkoriban.

Az ötödik albumról az első kislemez, a Drag Me Down 2015. július 31-én jelent meg meglepetésszerűen az iTuneson, és hamar a leggyorsabban fogyó kislemezzé nőtte ki magát, hiszen alig két óra leforgása alatt 80 országban debütált az első helyen - köztük Magyarországon is. A kritikus szerint könnyedén ez lehet a banda eddigi legsikeresebb dala.

Ezután olyan kislemezeket adtak ki, mint a Perfect, Infinity és History. Ennek ellenére, a rajongók kedvence a No Control (Four) és What a Feeling maradt. Az utóbbi most elérte a 100 milliós hallgatottságot Spotify-on.

Neked melyik volt a kedvenc dalod a lemezről? Oszd meg velünk kommentben!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek