Starity

Shia LaBeouf megtiltotta FKA Twigsnek, hogy más férfiak szemébe nézzen

2021. január 26. 06:06   |   Szerző: Four

A színész és az énekesnő kapcsolata erőszakkal és bizarr tényekkel teli volt.

hirdetés

FKA Twigs és Shia LaBeouf bántalmazó kapcsolatának részleteiről már korábban írtunk - most azonban az énekesnő interjúban mesélt arról a gyötrelmes kilenc hónapról, amíg LaBeouf párja volt.

Twigs elmondása szerint kapcsolatuk eleje intenzív volt és nagyon romantikus, majd az idő előrehaladtával az apró, negatív megjegyzésekből egyre nagyobb és őrültebb dolgok kerekedtek ki.

Azt mondta, pontosan tudom, hogy ő milyen, és ha szeretném, akkor nem néznék más férfiak szemébe. Így éltem egy jó négy hónapig, amíg véget nem ért a kapcsolatunk.

- mondta Twigs, majd hozzátette, naponta bizonyos mennyiségű érintést és csókot volt köteles adni a férfinak:

[Shia] azt mondta, az előző partnere nagyon jól teljesítette ezeket a számokat, én viszont rosszul csináltam... napi húsz érintés és húsz csók, így kellett megerősítenem az elköteleződésem felé, és bizonyítanom, hogy ragaszkodom hozzá.

FKA azt is bevallotta, Shia rengetegszer felébresztette az éjszaka közepén, és azzal vádolta, nem szereti őt eléggé - emiatt pedig még mindig pánikrohamok törnek rá éjszakánként.

Az abuzív kapcsolatból végül akkor szabadult el az énekesnő, amikor úgy döntött, felhív egy segítő szervezetet, amely komolyan vette problémáját.

 

 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek