Starity

Sportsztárok a pókerasztaloknál

2021. január 28. 08:08   |   

Mostanában egyre inkább nemcsak a profi pókerjátékosok vesznek részt a világ legnagyobb pókerversenyein. A pókerasztalokhoz a világ legjobb sportolói is leülnek, akik ki kívánják pihenni a profi sport fáradalmait és a legjobb játékosok mellett élvezni a pókerjátékokat.

hirdetés
Sportsztárok a pókerasztaloknál

Neymar 

A brazil focista jelenleg a világ egyik legjobb játékosa. A médiával folytatott beszélgetései során a labdavirtuóz többször is kihangsúlyozta a póker iránt érzett szeretetét. A PSG brazil labdarúgója nagyon gyakran vesz részt félprofi pókerversenyeken világszerte. 2018-ban szépen szerepelt a Brazilian Series of Poker versenyén, ahol a döntő asztalhoz került, és végül hatodik lett.

Neymar a barcelonai European Poker Tour nevű versenyen is jelen volt, ahol a világ legjobb pókerjátékosaival játszhatott.

Később más világbajnoki vagy jótékonysági versenyeknek is résztvevője volt. Az asztalnál való jelenléte óriási médiafigyelmet ébreszt. A Bajnokok Ligája döntőjét követően Neymar a World Series of Poker bajnokságon a világjárvány miatt a GGPoker platformján online versenyzett. André Akkari brazil profi pókerjátékos meg van győződve arról, hogy Neymar a pókeriparban is profi lesz, miután visszavonult a futballpályáról.

Pique

A spanyol játékos a pókerasztaloknál lévő, egyik legnépszerűbb focista. Az FC Barcelona játékosa nagyon gyakran vesz részt profi pókerversenyeken. 2019 augusztusában a labdarúgókat az European Poker Tour barcelonai állomásának egynapos versenyén képviselte, ahol a szenzációs második helyet szerezte meg és körülbelül 300 ezer eurót nyert.

Pique minden évben részt vesz a városában zajló nemzetközi ETP versenysorozatán. Számos interjújában kihangsúlyozta a póker értékét és a póker iránti szenvedélyét. Nem kizárt, hogy a spanyol válogatott egyik legnagyobb játékosa a karrierje után sokkal aktívabb lesz a nemzetközi pókerversenyeken. 

Cristiano Ronaldo

A portugál média többször írt CR7-ről a póker összefüggésében. A portugál válogatott szövetségi kapitánya bár nem vett részt pókerversenyeken, és nem ült az asztalnál a legnagyobb játékosok mellett, hatalmas rajongója ennek a játéknak. Szabadidejében gyakran pókerezik a családjával és barátaival.

Az olasz Juventus játékosa a Pokerstars Team tagja, ahol arcával az kaszinó online világának egyik legnagyobb póker platformját népszerűsíti. Párszor játszott a világ minden tájáról származó híres emberekkel. Legyőzte többek között Aaron Paul-t, aki elsősorban a Breaking Bad című slágersorozat Pinkman szerepéről ismert.

Max Kruse

A német labdarúgó nagyon aktív pókerjátékos. Az Union Berlin játékosa bár továbbra is folytatja futballpályafutását, mindig talál időt arra, hogy pókerversenyeken vegyen részt. Annak ellenére, hogy félprofi tapasztalata van, Kruse meglehetősen gazdag önéletrajzzal rendelkezik, amelyet híres sorozatok versenyein való részvételének köszönhet.

2017-ben a döntő asztalig jutott, és végül a negyedik helyen végzett a World Series of Poker sorozat las vegas-i állomásán.

Az elmúlt hónapokban részt vett a GGPoker online pókerterem által szervezett koronavírus-járvány leküzdésére irányuló jótékonysági tornán is.

A GGPoker jótékonysági tornájához csatlakoztak többek között Riddick Bowe és Jason Quigley ökölvívók, Boris Becker volt teniszező, Elias Theodorou és Patrick Cote MMA harcosok, Leo Lins brazil színész, Antanas "Tony G" Guoga és Kevin Martin pókerjátékosok, valamint a GGPoker nagykövetei, Fedor "CrownUpGuy" Holz, Bertrand "ElkY" Grospellier és Felipe "Mojave" Ramos. Max Kruse gyakran látható, miközben online játszik a GGPoker pókerversenyein.

Michael Phelps

A sportbarátoknak és más embereknek Phelpset nem is kell bemutatni. Ő a világ legjobb úszója, minden idők legeredményesebb olimpikonja és

többszörös világcsúcstartója. 2016-ban véget ért a figyelemreméltó pályafutása, azóta egyre többször bukkan fel a pókerasztalok környékén. Phelps számos kisebb pókerversenyen indult az Egyesült Államokban. 2018-ban 5. lett az Aria Resort & Casino Reccuring tornán. Korábban részt vett más Las Vegasban megrendezett versenyen, de nem jegyzett különösebben jó eredményeket, viszont maga az úszólegenda pókerversenyeken való részvétele figyelemreméltó.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

játék sport poker
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek