Starity

Csúnya botrány: új könyve miatt pereli nővére Mariah Carey-t

2021. február 02. 06:06   |   Szerző: Four

Az énekesnő életrajzi könyvében több hajmeresztő dolgot is írt családjáról.

hirdetés

Kellemetlen csatározás elé néz Mariah Carey, akit nővére, Alison perelt be az énekesnő nemrég megjelent könyve, a "The Meaning of Mariah Carey" kapcsán. 

Mariah a könyvben többek között horrorisztikus családi életét is kifejtette, és írása szerint 12 éves volt, amikor az akkor 20 éves Alison egy alkalommal bedrogozta, és elengedte kocsikázni egyik barátjával, akinél fegyver volt. Ezenkívül Mariah szerint volt olyan is, hogy nővére megégette: forró teát öntött rá.

A most 59 éves Alison szerint Mariah sosem adott lehetőséget neki arra, hogy reagáljon a könyvben írt állításokra, és nehezményezi, hogy az énekesnő annak ellenére írta le az eseteket, hogy tudta róla "tartósan károsult" a múltja miatt.

Alison szerint csak 10 éves volt, amikor anyjuk hagyta, hogy idegenek megerőszakolják őt - ennek folyományaként pedig máig depressziótól és pánikrohamoktól szenved, illetve hozzátette, Mariah könyve hatására újra alkoholfüggő lett.

Mariah nővére 1,25 millió dollárt követel az énekesnőtől, mert szerinte húga tudatosan használta fel hírnevét, hogy őt támadja és ezzel még nagyobb hírverést szerezzen könyvének.

Embed from Getty Images

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek