Starity

Salma Hayek reagált Hilaria Baldwin botrányára

2021. február 02. 10:10   |   Szerző: Four

A latin-amerikai származású színésznő elmondta véleményét Alec Baldwin feleségéről.

hirdetés

Salma Hayek Andy Cohen rádióműsorában szólalt meg Hilaria Baldwin botrányával kapcsolatban: Alec Baldwin feleségéről ugyanis kiderült, nagy valószínűséggel csak kitalálta spanyol eredetét, és igazából Bostonból származik.

A libanoni és mexikói ősökkel rendelkező Hayek, aki egy ideig egy sorozatban, A stúdióban (30 Rock) játszott együtt Alec Baldwinnal, meglehetősen visszafogottan nyilatkozott a botrányról, amelyről hetekig cikkeztek a lapok.

Mindannyian hazudunk egy kicsit. És ő boldoggá teszi a barátomat [Alec Baldwint]. És tudod, nem érdekel... Nem tudom, hogy ez helyes vagy nem. Nem fogok valakit elítélni egyetlen ilyen dolog miatt. Büszkévé tesz, hogy az embereket inspirálja ez, én mexikói-libanoni származású vagyok, de az édesanyám oldaláról spanyolok az őseim. Ez egy bizarr történet, de mindannyian kreálunk magunknak egy karaktert az életben, igaz? Úgy értem, ez azért lehet, hogy extrém. [Hilaria] nem egy rossz ember, jó anya, jó feleség. Nagyon kedves volt hozzám, és ez az, ami nekem számít.

-mondta Hayek.

Embed from Getty Images

via BuzzFeed

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek